Ga naar content Ga naar footer

Leerhuis Silverein

Mensen maken samen met degenen die hen na staan keuzes voor een waardevolle invulling van het leven, ook in het proces van ouder worden. Wil jij ook mensen ontmoeten die daarbij zorg, ondersteuning en advies nodig hebben? Medewerkers van Silverein zijn hier goed in en ze doen het met liefde. En dat is precies wat doorklinkt in de naam van de organisatie: Silverein.

Lerend werken en werkend leren: de praktijk stuurt je leren
Je draait bij Leerhuis Silverein vanaf het begin van de opleiding mee in een team van professionals. Dat wat je meemaakt in de praktijk, komt daarna in de lessen terug. Zo doe je veel praktijkervaring op en leer je daar meteen van. Elke 10 weken staat een thema uit de praktijk centraal, de lessen en de begeleiding in de praktijk gaan hierover. Halverwege het jaar loop je op een andere afdeling 10 weken stage, dan ontvang je ook een stagevergoeding. Er zijn twee vaste leerbegeleiders, een vanuit MBO Amersfoort en een vanuit Silverein. Daarnaast heb je een vaste werkbegeleider voor het leren in de praktijk en je stage. Elk schooljaar krijg je een andere leerplek binnen Leerhuis Silverein. Elke leerplek is anders en elke dág is anders. Zo doe je veel ervaring op en ontdek jij wat het beste bij jou past.

Aanmelden
Wil je direct ervaring opdoen in de praktijk? Je diploma MBO-Verpleegkundige, Verzorgende IG of Helpende Zorg en Welzijn halen? En na je diplomering een voorsprong hebben op de arbeidsmarkt? Meld je dan aan bij Leerhuis Silverein (Locatie Santvoorde in Baarn)