Ga naar content Ga naar footer

Informatie voor decanen

Beste decaan, mentor of LOB-coördinator,

MBO Amersfoort biedt meer dan 120 opleidingen aan in verschillende sectoren en op alle niveaus. Via deze pagina bieden we informatie die jullie hopelijk helpt met het begeleiden van de vo-leerlingen bij het maken van een goede studiekeuze. 

Heb je een vraag? Dianne helpt je graag. Neem contact op met Dianne of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Events

We organiseren het hele jaar door verschillende events voor vo-leerlingen. Bekijk hieronder al onze events. 

MHBO

MHBO is dé manier om goed voorbereid de volgende stap te kunnen zetten naar de toekomst. Leerlingen volgen twee jaar lang een niveau 4 mbo-opleiding, zodat ze versneld kunnen doorstromen naar het hbo of met de nodige ervaring binnen een vakgebied en een mbo-diploma kunnen starten met werken. Het is hét alternatief voor de havo.

MBO Flex

Studeren op je eigen tempo? Een opleiding doen die past bij hoe jij het beste leert? Met een MBO Flex-opleiding kan dat. Binnen deze opleiding kijken we naar wat de studenten nodig hebben om succesvol een diploma te halen. Misschien willen ze de opleiding sneller doen of hebben ze wat meer tijd nodig. Zij bepalen het zelf. Wij geloven dat je op heel veel verschillende manieren kunt leren. En binnen MBO Flex gaan we op zoek naar de beste manier voor iedere student. 

Inschrijven decanennieuwsbrief 

Een aantal keer per jaar versturen wij een decanennieuwsbrief. In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van alle (onderwijs)ontwikkelingen en delen we de aankomende evenementen.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je dan hieronder aan. 


Neem contact op met Dianne Ploemen

Na jaren zelf les te hebben gegeven op vmbo-, mbo- en hbo niveau vind ik het mooi om te zien hoe wij als MBO Amersfoort de vo-leerlingen kunnen helpen in hun groei naar succes.

Ik wil hier graag de verbinder in zijn. Heb je vragen voor ons, laat het graag weten. Omdat ik al meer dan 12,5 jaar werk bij MBO Amersfoort weet ik precies wie ik moet hebben binnen onze school om jullie en/of jullie leerlingen verder te helpen.

Ik hoor graag van jullie.

😊en groet

Dianne Ploemen
DEPN@mboamersfoort.nl
06-25635769

Dianne Ploemen, coördinator vo-scholen

Dianne Ploemen, coördinator vo-scholen