Ga naar content Ga naar footer

De Garage

Automakers van de toekomst!

Kies jij voor de BOL-opleiding tot autotechnicus niveau 2, 3 of 4? Dan krijg jij straks theorie- en praktijklessen bij onderwijsbedrijf De Garage.

De Garage is een universeel autobedrijf 

Bij De Garage kun je terecht voor onderhoud, reparatie en hybride aandrijving van alle automerken. In onze garage werken, naast ervaren automonteurs, studenten van de opleiding autotechniek. Onder begeleiding voeren zij reparaties uit en verrichten zij onderhoud aan auto’s. De Garage is BOVAG-lid, RDW-erkend en NEN-9140 gecertificeerd.

Werken en leren in de praktijk bij De Garage

Geniet jij ervan om te sleutelen onder de motorkap? Volg een BOL opleiding autotechnicus op niveau 2, 3 of 4 bij MBO Amersfoort en leer het vak in De Garage. Dit zijn de opleidingen, die je in BOL kunt volgen:

Student De Garage Amersfoort
Studenten De Garage Amersfoort
Dennis Manager De Garage: “Wij werken hier met zeer gedreven studenten van de opleiding autotechniek van MBO Amersfoort. Stuk voor stuk jonge mannen en vrouwen die maar één ding willen en dat is sleutelen aan auto’s. De interesse voor techniek zit in hun DNA. Het werk dat ‘normaal’ door één monteur wordt uitgevoerd, wordt nu meestal gedaan door 3 studenten onder supervisie van een ervaren autotechnicus; dat betekent 4 paar handen en 4 paar ogen. Beter kan eigenlijk niet.”

Maak een afspraak bij De Garage 

Kom jij je auto bij ons brengen? Dit zijn onze garanties:

  1. Jouw auto wordt altijd dubbel gecheckt door een ervaren instructeur.
  2. Wij zijn BOVAG-lid en dat betekent dat je garantie krijgt op het uitgevoerde werk.
  3. Door onze manier van werken betaal je nooit teveel, terwijl je top kwaliteit krijgt.
  4. Onze studenten zijn de automakers van de toekomst. Zij kiezen voor dit vak omdat ze passie hebben voor auto’s. Jouw auto is dus in goede handen.

APK, onderhoud, reparatie, uitlijnen of een auto-check? Plan jouw afspraak in via degarageamersfoort.nl

Contact

Modemweg 3 
3821 BS Amersfoort 
033 4345133 
info@degarageamersfoort.nl