Ga naar content Ga naar footer

First Class Amersfoort

Heb je geen diploma, maar wil je wel een vak leren? Spreekt Horeca je aan en wil je snel aan de slag? Kom dan leren en werken in café-restaurant First Class op NS Station Amersfoort. First Class is een onderwijsbedrijf van MBO Amersfoort. Hierbij staat leren in de praktijk centraal. 

Leren en werken

Als je je inschrijft voor de Entree-opleiding Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie krijg je goede begeleiding en groei je in één jaar uit tot horeca-assistent. In 4 perioden van 10 weken vol met praktijklessen, aangevuld met een uurtje vaktheorie per dag, worden je de arbeidsvaardigheden en de kneepjes van het horeca vak bijgeleerd.

Dus naast leuk ook zeer leerzaam.

Jouw gasten 

Bij First Class ontvang je gasten voor elke gelegenheid. Van lunch en diner tot borrel en zakelijke bijeenkomst. Soms zijn het twee personen, soms ook groepen van maximaal tweehonderd. In veel gevallen hebben zij een reservering gemaakt voor het café of restaurant – de twee grote, gezellige en representatieve ruimtes van First Class. Maar vaak lopen mensen ook spontaan binnen voor een lekker gerecht of een heerlijk kopje koffie. 

Contact- en adresgegevens 

Piet Mondriaanplein 7  
3812 GZ Amersfoort  
Telefoonnummer: 033 461 2254  

Meer weten over First Class?

E-mailadres: info@firstclassamersfoort.nl  
Website: www.firstclassamersfoort.nl  
Facebook : www.facebook.com/firstclassamersfoort  
Twitter: www.twitter.com/firstclass033 

First Class

First Class