Ga naar content Ga naar footer

Studeren bij MBO Amersfoort

Jij hebt je middelbare schooltijd afgerond of doet dit binnenkort. Misschien ben je al een tijdje aan het werk en wil je graag nog meer leren. In beide gevallen sta je voor een belangrijke beslissing: de keuze van een vervolgopleiding. Kom je de hele week naar school? Of combineer je je opleiding liever met een baan? Wat je ook kiest: bij MBO Amersfoort zit je sowieso op je plek!

Wat heb jij nodig?

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. We kijken naar wat jij nodig hebt om van het beroep dat jij wilt een succes te maken. Leren bij MBO Amersfoort is leren met een plus. Doordat wij samenwerken met bedrijven en brancheorganisaties krijg je volop gelegenheid om praktijkervaring op te doen. Sommige opleidingen hebben zelfs een eigen onderwijsbedrijf.

Altijd een opleiding die bij jou past!

Je kunt bij ons kiezen uit een groot aantal opleidingen in vele richtingen. Voor ieder niveau is er volop keuze. Bij een deel van onze opleidingen kun je kiezen tussen ‘lerend werken’ en ‘werkend leren’. Bij de beroepsopleidende leerweg (BOL) volg je een opleiding en doe je ervaring op door stages en opdrachten. Bij de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) combineer je een baan met één dag per week les.