Ga naar content Ga naar footer

Koppel't

Koppel’t (lees Koppelt of Koppel het) biedt ondersteuning aan bedrijven op het gebied van marketing, communicatie, sales en evenementenorganisatie. Koppel’t is een leerplatform vóór en dóór studenten van de opleidingen Evenementenorganisatie, Junior Accountmanagement en Marketing & Communicatie. Koppel’t is nieuw, jong, leergierig en leeft in de tijd van nu. 

Werkend leren 

Bij Koppel’t doe je ervaring op met opdrachten uit het bedrijfsleven in de vorm van werkend leren. Zoals het organiseren van een evenement en het opzetten van een online media campagne. Natuurlijk onder begeleiding van échte vakprofessionals met jaren ervaring in de verschillende vakgebieden. De naam Koppel’t is bedacht om de koppeling tussen het onderwijs en het bedrijfsleven te benadrukken (met een knipoog naar de Koppelpoort in Amersfoort). Werken voor en met échte klanten dus! Complimenten zijn échte complimenten, feedback is échte feedback. Daar leer je namelijk het meeste van! Ook volgens jou medestudenten:

“Je bent met een echte taak bezig, je krijgt meer verantwoordelijkheid binnen een echt bedrijf en dat motiveert ons.” 

Stap in de wereld van de zakelijke dienstverlening

De School voor Economie en Ondernemen van MBO Amersfoort is de plek waar je alles over zakelijke dienstverlening leert. Je volgt een opleiding waarmee je nog alle kanten op kunt en je ook de mogelijkheid hebt om je te specialiseren. Check hier de opleidingen zakelijke dienstverlening.

MBO Flex

Bij de School voor Economie en Ondernemen volg je een MBO Flex opleiding. MBO Flex-opleidingen zijn opgebouwd uit losse onderdelen, die we modules noemen. Dat betekent dat er geen vaste route is naar een vakopleiding, maar dat je een diplomaroute volgt. Je volgt een paar verplichte modules en je kiest zelf een aantal modules. 

Waar zit Koppel’t?

Hartje Amersfoort! Op de Stadsring (65c) en maar 10 minuten lopen van De Nieuwe Poort of Amersfoort CS.

Contact en adresgegevens Koppel’t

Website: www.koppelt.nu
LinkedIn: www.linkedin.com/company/koppelt
Instagram: www.instagram.com/koppelt.mbo/
TikTok: www.tiktok.com/@koppelt.mbo

Contact en adresgegevens School voor Economie en Ondernemen

De Nieuwe Poort 21, Amersfoort
Telefoonnummer: 033 422 0925
Emailadres:  economieenondernemen@mboamersfoort.nl 
Instagram: www.instagram.com/schoolvooreconomieenondernemen