Ga naar content Ga naar footer

Salon de Nieuwe Stad

Onderwijsbedrijf Salon de Nieuwe Stad is een kapperszaak, schoonheidssalon en nagel- en make-upstudio in één. Salon de Nieuwe Stad is een initiatief van MBO Amersfoort. In dit onderwijs in bedrijf bereid je jezelf tot in de puntjes voor op de eisen die jouw vak stelt. Daardoor kun je na je opleiding meteen aan de slag als werknemer of zelfstandig ondernemer.

Nieuwste middelen en technieken

Je leert bijvoorbeeld met de nieuwste middelen en technieken werken. Ook ontdek je welk proces je met klanten moet doorlopen en hoe je dat het best kunt doen. Van ontvangst en intake tot behandeling en afronding (betaling en bijverkoop). Daarnaast krijg je onder de knie wat je allemaal moet doen als zelfstandig ondernemer van een salon. Denk aan inkoop, bevoorrading, personeelsbeleid, relatiebeheer en marketing. 

School voor Uiterlijke verzorging

Als je schoonheidsspecialist of kapper wilt worden, dan ga je naar de School voor Uiterlijke verzorging van MBO Amersfoort. Hier leer je het vak door het te dóen. Een volledige gezichtsbehandeling, massage, hand- of voetverzorging, harsen of knippen, föhnen, permanenten en kleuren. Ga jij later aan de slag als schoonheidsspecialist of kapper? Bekijk de opleidingen van de School voor Uiterlijke verzorging.

MBO Flex

Bij de School voor Uiterlijke verzorging kun je ook kiezen voor MBO Flex Uiterlijke verzorging. Je schrijft je dan in voor de richting uiterlijke verzorging en maakt tijdens je eerste studiejaar een keuze.

Contact- en adresgegevens 

Oude fabriekstraat 1 
3812 NR Amersfoort 
Telefoonnummer: 033 4345122 

Meer weten over Salon de Nieuwe stad? 

E-mailadres: info@salondenieuwestad.nl 
Website: www.salondenieuwestad.nl 
Facebook : www.facebook.com/SalonDeNieuweStad 
Instagram: https://www.instagram.com/salondenieuwestad/ 

School voor Uiterlijke verzorging? 

Brabantsestraat 19
3812 PJ Amersfoort 
Telefoonnummer: 033 2016000
E-mailadres: schoonheidsspecialisten@mboamersfoort.nl
Instagram: www.instagram.com/mboa_uiterlijkeverzorging 

Salon de Nieuwe Stad
Salon de Nieuwe Stad
School Uiterlijke Verzorging