Ga naar content Ga naar footer

Onderwijsbedrijf Bzzzonder

Is werken met kinderen jouw passie? Wil je het liefst zoveel mogelijk leren in de praktijk? Dan is Onderwijsbedrijf Bzzzonder de plek voor jou! Bij MBO Amersfoort kun je de BOL-opleiding tot Pedagogisch medewerker bij dit onderwijsbedrijf volgen. Je leert dan drie dagen per week op een locatie van Bzzzonder en krijgt hier één dag per week les van docenten van MBO Amersfoort. De lessen sluiten aan op de praktijk op de groep. Zo ben je perfect voorbereid op werken in de kinderopvang! 

Kindercentrum Bzzzonder

Waarom Kindercentrum Bzzzonder zichzelf bijzonder noemt? Omdat ze veel dingen net even anders doen dan andere organisaties. Door in mogelijkheden te denken, proberen ze bijvoorbeeld ieder kind een plekje bij hun op de opvang te bieden. Ook wanneer een kind extra zorg nodig heeft. Bzzzonder vindt dat kinderen samen op horen te groeien. Juist doordat iedereen zo anders is, kun je veel van elkaar leren. Deze visie voeren zij in het hele bedrijf door. Op welke stek van Bzzzonder je ook komt, overal voel je je welkom; als kind, als ouder én als medewerker. Niet alleen door hun visie, maar ook door de huiselijke inrichting die je op alle locaties terug ziet komen.

Doordat je voor kinderen met én zonder zorgvraag mag zorgen, leer je enorm veel! Je dag zit vol met bijzondere momenten en je draagt bij aan een wereld waarin kinderen zichzelf mogen zijn. Kindercentrum Bzzzonder biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Je leert wat kinderen in welke fase nodig hebben en hoe je hun ontwikkeling kunt begeleiden. Het is niet niks voor een ouder om de zorg voor hun kind uit handen te geven. Als pedagogisch medewerker heb je dus een grote verantwoordelijkheid. Kindercentrum Bzzzonder helpt je stap voor stap met het dragen ervan, zodat je het aan het einde van je studie vol zelfvertrouwen, met een boel kennis op zak en heel veel plezier helemaal zelf kan!

Benieuwd hoe de locaties eruit zien? Kijk ook eens op de website van Bzzzonder.


Lerend werken en werkend leren

Bij Onderwijsbedrijf Bzzzonder leer je van mensen uit de praktijk in een persoonlijke en kleinschalige omgeving. Je staat als student drie middagen in de week op de groep op een BSO of Kinderdagverblijf. Eén dag per week krijg je les in een kleine groep op een locatie van Bzzzonder. Je krijgt dan de theorievakken in het pedagogisch werk en de vakken Nederlands, Engels en Rekenen. Daarnaast werk je aan praktijkopdrachten. Werkcoaches van Bzzzonder begeleiden jou hierbij. Op de dagen dat je op de groep staat is een docent van MBO Amersfoort aanwezig om jouw leerweg nauwkeurig te volgen. In het laatste jaar kies je zelf op welke leeftijdsgroep je afstudeert. 

Bzzzonder heeft meerdere locaties in Amersfoort, je leert gedurende één jaar op dezelfde locatie. 

Wil jij tijdens jouw BOL-opleiding tot Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 of Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 zoveel mogelijk leren in de praktijk? Meld je dan nu snel aan!

Onderwijsbedrijf Bzzzonder
Onderwijsbedrijf Bzzzonder