Ga naar content Ga naar footer

Allround assistant business services

BOL

Niveau 3

De Nieuwe Poort 21 Amersfoort

De Nieuwe Poort 21 Amersfoort

Je kent ze wel; mensen die altijd van alles op de hoogte zijn. Alles zien, alles horen en alles regelen. Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou voor de opleiding Allround assistant business services. In jouw toekomstige baan word je het hart van de organisatie, de steun en toeverlaat voor je collega’s.

Als allround assistant business services verzorg je de administratie voor jouw organisatie. En dat kan van alles zijn: marketing, personeelszaken, financiën of juridische diensten. Maar je organiseert ook evenementen, bent vaak aanspreekpunt voor collega’s en organiseert agenda’s. Een heel veelzijdig beroep en daarom ook een hele brede opleiding!

Ben jij klaar voor de opleiding Allround assistant business services?

allround_assistant_business_services_mbo_amersfoort_25723-1100x700

Opleidingsnummer: 25723

Alle feiten op een rijtje

Past deze opleiding bij jou?

Als allround assistant business services ben je de ogen en oren van de organisatie: je ziet alles, je weet alles en je regelt alles. Zo ontzorg je je collega’s. Je houdt de mail bij, neemt de telefoon aan, haalt de post op en onderhoudt contacten met medewerkers en klanten. Je ziet het al: je werkt veel met mensen. Daarom ben je sociaal en klantgericht.

Je zou je dag kunnen beginnen met het wegwerken van e-mails en post. Ondertussen krijg je verschillende telefoontjes; gelukkig ken jij de organisatie goed en kun je direct doorverbinden. Vervolgens heb je overleg met je leidinggevende over haar agenda; ze wil een vrije middag inplannen. Jij bent flexibel en organiseert dat direct voor haar. In de middag organiseer je een grote conference call voor twintig mensen uit verschillende tijdzones en start je een overleg met je collega’s over het volgende bedrijfsuitje. Tot slot maak je nog een beginnetje met de nieuwsbrief die je volgende week zal versturen. Je gaat na deze volle dag met een voldaan gevoel naar huis.

Je bent echt allround, je hebt veel verschillende taken, een schaap met vijf poten. Ga jij de uitdaging aan?

Met deze MBO Flex-opleiding krijg je de ruimte om je eigen studieloopbaan zelf vorm te geven. Jouw toekomst en de route daar naartoe? Dat bepaal je helemaal zelf. Deze opleiding kun je namelijk volgen op een manier die het beste bij jou past en op jouw eigen tempo.

Je hebt veel verschillende taken als allround assistant business services. Daarom zit onze opleiding ook vol met leuke, diverse vakken. Alles komt samen in het ontzorgen van je collega’s. Daarvoor is het belangrijk te leren hoe financiële processen in elkaar zitten, hoe je een planning maakt, een agenda bijhoudt, documenten archiveert en met klanten om kan gaan. Ook leer je hoe je de voorraad op peil kan houden of hoe je nieuwsbrieven maakt en andere marketing communicatie-werkzaamheden kan uitvoeren..

De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding. Je kunt extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Dit is een MBO Flex-opleiding. Dat betekent dat je deze opleiding helemaal kunt volgen op een manier die het beste bij jou past. Zo kom je in een klas terecht met studenten van ook andere opleidingen die een zelfde begeleidingsbehoefte hebben als jij. Binnen MBO Flex doe je de opleiding op jouw eigen tempo. Je kunt gemakkelijk versnellen en vertragen. En je diplomaroute Allround assistent business services verbreden of verdiepen met extra informatie of modules van andere opleidingen. Met MBO Flex bouw je zelf de toekomst van je dromen.

Tijdens de opleiding Allround assistant business services werk je aan de volgende kerntaken:

  • Je bent het aanspreekpunt voor klanten.
  • Je verwerkt gegevens en verzorgt zakelijke communicatie.
  • Je ondersteunt collega's.
  • Je helpt bij het leveren van managementinformatie.
  • Je voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit.

Met je diploma Allround assistant business services op zak kun je aan de slag op de administratie of bijvoorbeeld klantenservice van veel verschillende bedrijven, instellingen of gemeentes. Werk je liever voor meerdere verenigingen of zzp’ers tegelijk? Dat kan ook!

Wil je eerst nog even verder leren? Dat kan! Met deze opleiding kun je doorstromen naar een mbo-opleiding op niveau 4. Je kan bijvoorbeeld denken aan:

  • Business administration & control specialist
  • Medewerker evenementenorganisatie
  • Office & management support specialist
  • Marketing & communication specialist

Praktische info

Kom een keer kijken bij ons op school