Opleiding MHBO legal, insurance & HR services specialist

Als jij houdt van wetten en regelgeving dan is de opleiding MHBO legal, insurance & HR services specialist iets voor jou. In deze functie help jij bij juridische vraagstukken. Je zorgt ervoor dat dossiers op orde zijn en je hebt contact met klanten. Jij bent vaak het eerste aanspreekpunt en met jouw kennis weet je welk vraagstuk je naar welke jurist of advocaat kunt doorzetten.  Je werkt precies, houdt van administratief werk en kunt vertrouwelijk met gegevens omgaan. Je bent flexibel zodat je snel nieuwe vaardigheden aanleert betrekking tot bijvoorbeeld digitalisering van bedrijfsprocessen en social media.

Wil je advocaat worden? Dan is jouw volgende stap doorleren op het hbo en helpt het volgens onze studenten om al veel kennis en praktijkervaring te hebben van het mbo. Jij kent namelijk al het wetboek, weet hoe je deze kunt gebruiken en daarmee begrijp je vaak makkelijker de stof op het hbo. Bij ons krijg je vier dagen in de week les, heb je dagelijks contact met je coach en kun je op ieder moment instromen. Door te kiezen voor een MHBO-opleiding, is er extra aandacht voor doorstroom naar het hbo.
Wanneer blijkt dat de opleiding jou makkelijk afgaat, is het in overleg mogelijk om te versnellen. Je kunt je opleiding dan ook afronden tussen de anderhalf jaar en drie jaar.

Opleidingspecificaties