Opleiding Instructeur MBO

Als instructeur ben je een echte vakprofessional die rechtstreeks uit de praktijk komt. Je weet waar je het over hebt. Met jouw kennis en ervaring zorg je voor een veilige en uitdagende leeromgeving voor studenten. Lijkt dat je wat? Dan is deze specialistenopleiding echt iets voor jou. Meer informatie? Lees de Opleidingsgids Instructeur MBO.

De opleiding start, bij voldoende aanmeldingen, zowel in september als in februari. Hiervoor kan je jezelf aanmelden middels de aanmeldknop. Wij zullen je zo snel als mogelijk uitnodigen voor een intakegesprek. Heb je vragen? Neem dan contact op met Theisje Hamming via tehg@mboamersfoort.nl, Mellisa Voerman via mavn@mboamersfoort.nl of met Mark Colijn via mkcn@mboamersfoort.nl. Zij zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen en je vragen beantwoorden.

De opleiding kent zestien opleidingsdagen waarin hoofdzakelijk gewerkt wordt aan je pedagogische en didactische deskundigheid. De opleiding leidt tot een erkend mbo-diploma op niveau 4. De opleidingsdagen voor het aankomende schooljaar zullen zo snel als mogelijk bekend worden gemaakt en zijn terug te vinden in de opleidingsgids.

Opleidingspecificaties