Opleiding Bedrijfsadministrateur Open huis 7 december

Let op: op dit moment is voor deze opleiding het maximale aantal aanmeldingen bereikt. Als je je aanmeldt, dan plaatsen we je op de wachtlijst. Eind augustus hoor je of je alsnog geplaatst bent.

Jij bent een goede, ambitieuze leerling en hebt grote interesse in de financiële kant van bedrijven. Jij bent een kei in rekenen en economie, bent zeer precies en vindt het leuk om dingen uit te pluizen en op te lossen. Stressbestendigheid is ook belangrijk. Je werkt heeft regelmatig harde deadlines van b.v. de belastingdienst of de aandeelhoudersvergadering.

Computerprogramma’s heb jij snel onder de knie. Je kunt planningen maken en je eraan houden. Je werkt nauwkeurig en je raakt niet in paniek als je onder tijdsdruk moet bikkelen.

Je moet het wel leuk vinden om met mensen samen te werken en je hebt plezier in de omgang met klanten. Je werkt regelmatig met vertrouwelijke informatie. Dat is geen probleem wat vertrouwelijk is, blijft vertrouwelijk bij jou. Tenslotte ben jij eerlijk en sta je stevig genoeg in je schoenen om te kunnen adviseren.

Opleidingspecificaties

Kom jij ook?

Donderdag 7 december hebben we weer Open Huis