Ga naar content Ga naar footer

Onderwijsbedrijf BGO ENA-Nieuw Avondrust

Werken in de zorg met ouderen doet ertoe. Je begeleidt mensen die niet volledig voor zichzelf kunnen zorgen. Zij hebben hulp en zorg nodig. Jij helpt hen bij dagelijkse taken, zoals aankleden en eten en drinken. Samen met je collega’s lever jij een bijdrage aan een waardevol leven, met zinvolle dagen.

Onderwijsbedrijf BGO ENA-Nieuw Avondrust in het kort

  • 2-, 3- of 4-jarige BOL-opleiding in de praktijk;
  • Locatie: Voorthuizen (onderdeel van ouderenzorgorganisatie ENA
  • Je ontvangt stagevergoeding, hebt recht op studiefinanciering en een ov-chipkaart voor studenten;
  • Iedere student heeft een individuele leerroute;
  • Er zijn kleine klassen met ongeveer 20 studenten;
  • Is vervoer een probleem? Dat gaan we oplossen.

Lerend werken en werkend leren

Als je in de praktijk leert bij BGO ENA-Nieuw Avondrust, dan ben je betrokken bij het leven van de cliënten. Bij de mooie kanten, maar ook bij de minder fijne dingen in het leven. En dus ook verdriet en zorgen. Je kijkt, je luistert, je stelt vragen. Je zorgt, je ondersteunt en hebt een helder doel voor ogen. Zorgen voor een goede dag: een dag met soms een gouden randje! Elke dag sta je voor de uitdaging om zo goed mogelijke zorg te bieden. Zo doe je veel ervaring op en ontdek jij wat het beste bij jou past.

Hoe ziet een schoolweek eruit?

Tijdens het leren in de praktijk loop je mee met een werkbegeleider van de afdeling. Situaties uit de praktijk zijn de basis voor de lessen die je krijgt. Elke 10 weken staat een thema uit de praktijk centraal. Je leert van wat je tegenkomt en meemaakt met betrekking tot de zorg aan de bewoners en cliënten van Nieuw Avondrust.

Wil je direct ervaring opdoen in de praktijk? En zo na je diploma een voorsprong hebben op de arbeidsmarkt? Meld je dan aan bij Onderwijsbedrijf BGO ENA-Nieuw Avondrust.

Bijbaan of werken

Wil je direct je ervaring toepassen in je bijbaan? Je kan bij ons werken in een flexpool in de weekenden en vakanties. Je verdient dan het bijbehorende salaris. Ook bieden we de mogelijkheid tot een baan na het behalen van je diploma.

De Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding is een samenwerking met ENA, De Meerwaarde en MBO-Amersfoort. Kies uit één van onderstaande opleidingen:

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Manuela Koops-Van Halteren via kam@mboamersfoort.nl of 06 51 36 78 93.