Ga naar content Ga naar footer
whatsapp-image-2023-05-25-at-090055-1

06-06-2023

Onvergetelijke bootcamp ervaring in Malaga!

Lucas Miltenburg, een enthousiaste eerstejaars student autotechniek, besloot zijn horizon te verbreden en nam deel aan Malaga Business Bootcamp. Van 13 tot 20 mei 2023 werkte hij samen met een groep van 15 studenten van verschillende opleidingen binnen MBO Amersfoort aan persoonlijke ontwikkeling en ondernemend gedrag in Malaga. Wij vroegen Lucas naar zijn ervaring.

"Het was echt een geweldige week!" vertelt Lucas enthousiast. "Elke ochtend kregen we Spaanse taalles en werkte in de middag aan onze opdracht bij een Spaans bedrijf. Samen met mijn groepje ging ik aan de slag met de promotie voor een vernieuwde tattooshop. We hebben geholpen met nieuwe fotografie, social media en ik werkte een stappenplan uit voor het maken van een website."


Lucas en zijn medestudenten verbleven in groepjes in meerdere appartement en zorgden ook een aantal dagen zelf voor hun maaltijden. "Grappig hoe snel we ons aanpasten aan het Spaanse ritme. Zo zaten we soms pas om 22.00 uur aan het avondeten." Naast het harde werken was er ook tijd voor ontspanning en plezier. "De eerste dagen was het heel erg mooi weer en zijn we in onze vrije tijd veel naar het strand geweest."


De Malaga Business Bootcamp heeft Lucas niet alleen nieuwe vriendschappen opgeleverd, maar ook inzichten op persoonlijk vlak. "Ik heb geleerd om samen te werken. We hadden een leuke band, en dat werkt goed. We keken, wie waar goed in is, zodat je ieders kracht benut en doet wat je leuk vindt. Maar ik heb ook geleerd, dat als je een week met een groep bent, je soms tijd voor jezelf nodig hebt."

Het hoogtepunt? "Het vele lachen met elkaar. En de vrije tijd die we heel leuk ingevuld hebben. Elke dag was eigenlijk een hoogtepunt!" Een aanrader? "Ja zeker. Voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook omdat het gewoon een super gezellige en leuke reis is, die als vakantie voelt!" Vertelt Lucas enthousiast.