Sowieso MBO Amersfoort

Kies je voor MBO Amersfoort, dan zit je sowieso op je plek! Je hebt hier keuze uit 140 opleidingen, krijgt les van de leukste leraren én hebt veel vrijheid om je eigen richting te bepalen. En na je opleiding ben je sowieso klaar voor de toekomst. Of je nu direct aan het werk gaat of verder wilt studeren. Daarnaast zijn we flexibel. Wil je na een poosje switchen van opleiding? Dat kan! Wij helpen je erbij. Kies voor MBO Amersfoort, hier zit je sowieso op je plek.  

Voor ondernemende types 
Wil jij later je eigen bedrijf? Bij MBO Amersfoort zet je de eerste stappen. We hebben opleidingen die helemaal gericht zijn op leidinggeven en ondernemen. En heb je nu al een bedrijf? Dan zorgen we ervoor dat je je studie en je onderneming goed kunt combineren. Bij een aantal opleidingen kan je zelf je studie vormgeven, zodat je leert waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast weten wij, net als jij, dat de wereld groter is dan Nederland alleen. En dat het daarom goed is om internationaal te denken én op te leiden.
Lees meer


Klaar voor je toekomst
Bij MBO Amersfoort kies je voor de opleiding die bij jóu past. Zo ben jij straks sowieso klaar voor de toekomst. Hoe die toekomst er precies uitziet, weten we natuurlijk niet. Maar wat we wél weten, is dat je met een mbo-diploma straks een baan vindt die bij je past. Of een mooie opstap hebt om door te leren, als je dat wilt!  

We helpen je met de keuze voor een opleiding waar je je goed bij voelt. En we zorgen er samen voor dat je opties hebt voor later. Tijdens je studie werk je aan je eigen ontwikkeling en leer je om stevig in je schoenen te staan. Je bent klaar voor de toekomst! 
Lees meer

Sowieso genoeg keuze
Ben je begonnen aan een opleiding, maar heb je toch het idee dat je niet helemaal op je plek zit? Geen probleem. Wij helpen je graag met het maken de juiste keuze! Binnen MBO Amersfoort switch je makkelijk naar één van de meer dan 140 andere opleidingen. Ook kun je bij verschillende opleidingen een deel van je opleiding zelf samenstellen. Hier kies je zelf aanvullende modules, zo bepaal je dus je eigen opleiding! 
Lees meer

 

Events voor jou

Benieuwd hoe het is om bij MBO Amersfoort te studeren? Kom naar één van onze events en maak het zelf mee. We hebben verschillende opties. Bijvoorbeeld een studiekeuzeavond of een studiekeuzebeurs, maar ook verschillende Open Dagen en meemaakdagen. 

Bekijk onze agenda

Open Dag

Zaterdag 21 januari van 10:00 tot 14:00 uur.

Zoek jij een mbo-studie die écht bij je past? Bezoek dan onze Open Dag.

Maak kennis met de opleidingen van MBO Amersfoort. We hebben meer dan 140 opleidingen op 10 verschillende locaties, dus de kans is groot dat we een opleiding hebben die bij jou past.  

Zien we je dan?

Meld je aan!

Ben je enthousiast over MBO Amersfoort? En wil jij weten welke opleiding bij jou past? Bekijk al onze opleidingen!

Onze opleidingen

Heb je een vraag?

Stel je vraag makkelijk via WhatsApp! Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen. We komen graag met je in contact!