Goed voorbereid zijn op het HBO!

Wil jij goed voorbereid zijn op het hbo? Volg dan een MHBO-opleiding. Dit is een verkorte opleiding, zodat je sneller kunt doorstromen naar het hbo of om gewoon zo snel mogelijk aan het werk te kunnen. Ook als je geen MHBO-opleiding kiest, heb je sowieso een goede voorbereiding op het hbo bij MBO Amersfoort!

Naast een MHBO-opleiding is het ook mogelijk om een versneld traject te volgen bij één van onze andere opleidingen. Na het aanmelden voor een opleiding kan je dit aangeven tijdens je loopbaangesprek. We gaan dan samen met jou kijken wat er het beste bij jou past en op welke manier jij je opleiding sneller kan doorlopen.

Ongeveer 70% van onze studenten kiest ervoor om door te studeren en vindt het prettig om de praktijkervaring te hebben van het mbo

We zijn ook eerlijk en realistisch. Door ervaring weten we dat een MHBO-opleiding niet bij iedereen past. Daarom nemen we met jou de tijd om samen te ontdekken of dit jouw plek is. Je hebt je eigen motivatie om te kiezen voor het sneller doorlopen van de opleiding. We horen het graag en gaan met je in gesprek om de opleiding op maat te maken. Ook wanneer je het einde nadert van de opleiding ondersteunen we je met het maken van de volgende stappen. Doorstuderen of toch werken? Jouw toekomst, jouw keuze.