Ga naar content Ga naar footer
greatest-show-1_crop_423_317

23-01-2024

Studenten Uiterlijke Verzorging verzorgen spectaculaire show

Op dinsdag 16 januari organiseerde het team van Uiterlijke Verzorging haar jaarlijkse show met dit jaar als thema: The Greatest Show naar de gelijknamige film met Zendaya, Zac Efron en Hugh Jackman.

Aan de hand van verschillende thema’s zoals Glow in the Dark, Black Pearl, Gold Metallics, maar ook Barbie. De studenten werkten hun thema tot in de puntjes uit van muziek tot de kostuums. De visagie en kapsels zagen er waanzinnig uit.

Vanaf 13:00 uur werd er hard gewerkt aan alle voorbereidingen op school, vanaf 15:00 uur was het tijd voor de Generale Repetitie en ‘s avonds kwam het moment suprême: de finale show.

In de oude Prodentfabriek in Amersfoort werd de avond gehost. Studenten konden hun vaardigheden vol trots laten zien aan vrienden en familie. Het was al een geweldige dag, maar de avond was de kerst op de taart. Studenten van de opleiding Leisure openende de avond met toffe optredens.

Docent Hannah was de 'Greatest Showman' van de avond en zorgde voor een geweldige sfeer. Hannah: "Het allerleukste? De studenten die vooraf niet wilden, het super stom of veel te spannend vinden, en die dan naderhand roepen: wow dit was te gek! Die hebben stappen gemaakt!"

Wat een vibe, wat een samenwerking en wat een show! Onderwijsmanager Debby zegt: "Ik ben enorm trots op de studenten en de collega’s vanuit het onderwijs en de collega's vanuit de onderwijs in bedrijven die dit mogelijk hebben gemaakt."

Gaat jouw hart hier ook harder van kloppen? Dat begrijpen wij wel. Kom dan langs op één van onze Open Dagen.