Ga naar content Ga naar footer
rhodos1

07-11-2023

Amersfoort in 2024 gaststad voor Europees congres beroepsonderwijs

Het EfVET
Het European Forum of Technical and Vocational Education and Training (EfVET), met hoofkantoor in Brussel, biedt 1500 internationale aanbieders van beroepsonderwijs en opleidingen een platform voor actieve deelname in Europa, met een bereik van 600.000 studenten en 50.000 professionals. Op globaal niveau speelt EfVET een cruciale rol in het bevorderen van de uitwisseling van veel belovende onderwijsmethoden en praktijken.  

Het MBO congres van 2024 wordt een evenement waarbij onderwijsprofessionals uit 33 landen samenkomen om expertise en inzichten te delen. Het biedt een unieke gelegenheid om te leren van de beste praktijken in het beroepsonderwijs en bij te dragen aan de internationale ontwikkeling van deze sector. Het internationale MBO-congres wordt georganiseerd in Leerhotel het Klooster.

Marlies Verkuijlen, voorzitter van het College van Bestuur van MBO Amersfoort en de Nederlandse vertegenwoordiger in de internationale board is trots:


“Internationalisering draagt bij aan de emancipatie van onze studenten. De wereld is overal vertegenwoordigd in Nederland en daar willen we hen op voorbereiden!”