Ga naar content Ga naar footer

Horecagroothandel Scheerder

Samen met Horecagroothandel Scheerder in Amersfoort bieden we de BOL opleiding tot Logistiek medewerker aan. Zowel het praktijkdeel als de theorie van de opleiding leer je onder één dak bij Scheerder. Je gaat werken met echte bestellingen, inkomende goederen, materialen en meer. Leren in de praktijk, zo weet je meteen wat jouw toekomstige baan inhoudt! 

Horecagroothandel Scheerder 

Als Horecagroothandel bedient Scheerder verscheidene cafés, restaurants, kantines en andere horecagelegenheden in het mooie en variërende midden van het land onze horecaexpertise aan; het werkgebied strekt zich uit van Amsterdam tot aan Zwolle en loopt dan door naar Arnhem om via Utrecht weer in Amsterdam uit te komen. Help jij mee alle processen in het magazijn vlekkeloos te laten verlopen? 

Kijk op de website van Scheerder voor meer informatie. 

Wat ga je leren in de praktijk? 

Vanaf dag één sta je met beide benen in de praktijk en ben je onderdeel van een van het team. Op de locatie van Scheerder krijg je een dagdeel onderwijs en het andere dagdeel werk je in het magazijn. Taken in het magazijn zijn onder andere orders picken, vrachtauto’s laden en lossen, het verwerken van emballage, bijvullen van stellingen, voorraad controles uitvoeren, THT controles uitvoeren, eventueel het behalen van het heftruck certificaat en nog veel meer. Kortom, alle taken die nodig zijn om een magazijn goed draaiende te houden! 

De opleiding duurt 1,5 jaar. In jaar 1 leer en werk je volledig binnen de muren van Scheerder. Het laatste half jaar is de periode om stage te lopen. 

Volg jouw opleiding bij Scheerder! 

Word je enthousiast en wil jij je ontwikkelen in de logistieke sector? Wij hebben altijd plek voor nieuw talent en kijken er naar uit om je te ontmoeten! Bekijk de opleidingspagina Logistiek medewerker. 

Scheerder opleidingsbedrijf logistiek medewerker