Ga naar content Ga naar footer

AdminCompany BV

Bij MBO Amersfoort leer je het vak van jouw keuze in de praktijk. In onderwijsbedrijf AdminCompany ga je namelijk aan de slag voor echte klanten, onder begeleiding van instructeurs en vakmensen. AdminCompany BV werkt aan de administraties van verschillende bedrijven. Studenten verzorgen voor deze bedrijven de boekhouding en werken mee aan verschillende dagboeken, controles, analyses en adviezen. 

Bedrijfsadministrateur worden? Of assistent-accountant?

Dankzij jou kan iedereen vertrouwen op de administratie. Je houdt van cijfers, analyseren en kunt hierover een goed gesprek voeren. Kies voor de opleiding

Kom naar de School voor Economie en Ondernemen en leer het vak!  

MBO Flex 

Bij de School voor Economie en Ondernemen volg je een MBO Flex opleiding. MBO Flex-opleidingen zijn opgebouwd uit losse onderdelen, die we modules noemen. Dat betekent dat er geen vaste route is naar een vakopleiding, maar dat je een diplomaroute volgt. Je volgt een paar verplichte modules en je kiest zelf een aantal modules.  

Financieel onderwijs in bedrijf 

Financieel onderwijs in bedrijf, dat is waar AdminCompany BV voor staat. Het bedrijf is ontstaan in samenwerking met MBO Amersfoort. Met dit onderwijsbedrijf staan wij midden in de markt en kan de theorie in de praktijk worden geoefend. Het is van toegevoegde waarde in het leerproces van studenten. Door met echte administraties te werken, kunnen wij studenten nog beter voorbereiden op de toekomst.  

Contact- en adresgegevens AdminCompany

Stadsring 65 c 
3811 HN Amersfoort 
Telefoonnummer: 088 205 7005
E-mailadres: info@admincompany.nl 
Website: www.admincompany.nl 

Contact- en adresgegevens School voor Economie en Ondernemen 

De Nieuwe Poort 21, Amersfoort 
Telefoonnummer: 033 422 0925 
Emailadres:  economieenondernemen@mboamersfoort.nl  
Instagram: www.instagram.com/schoolvooreconomieenondernemen

Admin company
Admin company MBO Amersfoort