School voor Veiligheid Open huis 7 december

School voor Veiligheid

Zit jij goed in je vel en werk je graag aan je conditie? Ben jij bereid je in te spannen voor een veilige wereld? Dan zou je misschien eens moeten nadenken over een toekomst in de veiligheidsbranche. Met een veiligheidsopleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een gemeente en houdt onder andere toezicht op straat. Ook bedrijven, winkels en horeca werken vaak met beveiligers. Jouw aanwezigheid daar zorgt voor een prettige, veilige sfeer.

Download onze brochureschoolvoorveiligheid.nl
Contactinformatie
Matthijs Vermeulenstraat 1, Amersfoort
Matthijs Vermeulenstraat 1

3816 DC Amersfoort
Plan je route

033 479 1058Mail ons

Wat jij in huis moet hebben

Om je draai te kunnen vinden in de veiligheidswereld heb je meer nodig dan doorzettingsvermogen en een ijzersterke conditie. Jij staat letterlijk én figuurlijk stevig in je schoenen. Met jouw positieve instelling en jouw talent om altijd de juiste toon te vinden, krijg jij mensen in beweging. Zelfs als ze daar eigenlijk niets voor voelen. Je zintuigen staan altijd op scherp, zodat je nooit overvallen wordt door wat er om je heen gebeurt. Omdat je een klus vaak samen klaart, is het belangrijk dat jouw collega’s op je kunnen bouwen.

Publieke veiligheid

Jij hebt ogen in je achterhoofd
In de publieke beveiliging verleen jij in wezen eerste hulp bij onveiligheid. Jij treedt op tegen overtredingen, handelt bij onveilige situaties, spreekt mensen aan op hun gedrag en bent de ogen en oren voor je collega’s bij de politie. In je uniform straal je autoriteit uit. Daardoor krijg jij de meest uiteenlopende vragen en verzoeken die je vriendelijk afhandelt of doorverwijst. Veel komt aan op jouw talent om mensen op een goede manier te benaderen. Jij weet dreigende situaties in te schatten en haalt er versterking bij als dat nodig is.

Blogberichten van School voor Veiligheid

Alle blogberichten

Particuliere veiligheid

Jij beheerst de situatie
Als particulier beveiliger waak je over personen of eigendommen. Jouw werkterrein kan uiteenlopen van een warenhuis in een grote stad tot een bedrijf op een industrieterrein. Maar ook sportevenementen en popconcerten werken met beveiligers. Jij houdt je omgeving als een havik in de gaten en voelt exact aan wanneer je in actie moet komen. Afhankelijk van de situatie weet jij altijd de juiste rol te kiezen. Soms is dat die van dienstverlener of gastheer, maar andere keren moet je mensen zonder te twijfelen overdragen aan justitie.

Filter opleidingen
Reset filter
Beveiliger
Coördinator beveiliging
Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV)

Geïnteresseerd in de School voor Veiligheid?