School voor Schoonheidsspecialisten Open huis 7 december

Vergeet jij de tijd als je je nagels lakt, je haren stylet of een maskertje aanbrengt en geeft anderen helpen jou een goed gevoel? Dan ben jij waarschijnlijk geknipt voor een baan in de schoonheidsbranche. Met een opleiding van de School voor Schoonheidsspecialisten kun je gaan werken bij een schoonheidssalon. In loondienst of als zelfstandig ondernemer.

Download onze brochureschoolvoorschoonheidsspecialisten.nl
Contactinformatie
Brabantsestraat – Amersfoort
Brabantsestraat 19

3812 PJ Amersfoort
Plan je route

033 434 5121Mail ons

Wat jij in huis moet hebben

Jij bent een echt mensen-mens: je hebt plezier in de omgang met klanten en kunt goed luisteren. Jij bent creatief, volgt de modetrends en durft te adviseren. Er goed uitzien is belangrijk voor jou. En je helpt graag anderen om ook op hun best voor de dag te komen. In de schoonheidsbranche zijn hygiëne en veiligheid belangrijk. Dat vraagt van jou dat je heel zorgvuldig werkt en je aan vaste procedures houdt.

Schoonheidsverzorging

Jij maakt mensen mooier
De werkdag van een schoonheidsspecialist is heel afwisselend. Sommige klanten komen iedere maand voor een complete gezichtsbehandeling. Anderen willen een massage of komen voor een specialistische behandeling, zoals het terugdringen van rimpels of het verminderen van acné. Natuurlijk moeten jouw handen verschillende technieken in de vingers hebben. Maar het is minstens even belangrijk dat jij klanten jouw volle aandacht geeft, zodat zij zich even helemaal kunnen ontspannen.

Blogberichten van School voor Schoonheidsspecialisten

Alle blogberichten
Filter opleidingen
Reset filter
Allround schoonheidsspecialist
Schoonheidsspecialist

Geïnteresseerd in de School voor Schoonheidsspecialisten?