School voor Gezondheidszorg Open huis 7 december

School voor Gezondheidszorg

Jij hebt oog voor mensen, legt gemakkelijk contact en hebt veel inlevingsvermogen. Misschien heb je al eens nagedacht over een baan in de zorg. Geen gek idee: werk genoeg! Het is bovendien ook mooi werk: jouw inzet is voor de mensen die jij helpt van grote waarde. Dit doe je bijvoorbeeld door hulpbehoevende mensen te ondersteunen bij huishoudelijke taken en het gezellig te maken. Of door het verzorgen of verplegen van zieke mensen. Als assistent in de gezondheidszorg ben jij de rechterhand van een apotheker, dokter of tandarts.

Download onze brochureschoolvoorgezondheidszorg.nl
Contactinformatie
Leusderweg – Amersfoort
Leusderweg 30-34

3817 KB Amersfoort
Plan je route

033 422 0915Mail ons

Wat jij in huis moet hebben

Jij bent een echt mensen-mens die gemakkelijk contact maakt met verschillende typen mensen. Je staat stevig in je schoenen, hebt een positieve kijk op het leven en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Doordat jij mensen in hun waarde laat, voelen ze zich op hun gemak bij jou. Daarbij verlies je ook je eigen behoeften en gevoelens niet uit het oog. Omgaan met vaak kwetsbare mensen stelt namelijk hoge eisen aan je professionaliteit.

Verpleging en verzorging

Bij jou zijn mensen in goede handen

Kwetsbare mensen helpen en verzorgen, dat is de kern van jouw werk. Dankzij jou kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen, krijgt het leven van cliënten in een instelling weer wat kleur en voelen patiënten in een ziekenhuis zich comfortabel. In de verpleging en verzorging is het vaak aanpakken, maar het is ook zeker dankbaar werk. Door jouw zorg en aandacht voelen mensen zich vanzelf al een beetje beter.

Blogberichten van School voor Gezondheidszorg

Alle blogberichten

Gezondheidsondersteuning

Jij bent een steun en toeverlaat

Als assistent van een dokter of tandarts zorg jij dat alles reilt en zeilt in de praktijk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en assisteert bij eenvoudige medische handelingen. Het is zeer verantwoordelijk werk, waarvoor je niet alleen goed moet zijn met mensen, maar ook vaardig met je handen. Natuurlijk ga je zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens van patiënten. Als apothekersassistent zorg je ervoor dat mensen met de juiste medicijnen de deur uit gaan en weten hoe ze die veilig kunnen gebruiken.

Filter opleidingen
Reset filter
Apothekersassistent
Doktersassistent
Helpende zorg en welzijn
MBO-Verpleegkundige
Tandartsassistent
Verzorgende IG

Geïnteresseerd in de School voor Gezondheidszorg?