School voor Economie en Ondernemen Open huis 7 december

School voor Economie en Ondernemen

Een secretaresse voert natuurlijk heel ander werk uit dan een commercieel medewerker bij een bank, een juridisch medewerker bij een gemeente of een marketingmedewerker. Toch verlenen ze allemaal diensten. De één aan interne, de ander aan externe klanten. Vrijwel iedere organisatie heeft dienstverlenende functies. Met een opleiding in de administratieve, zakelijke of commerciële dienstverlening kun je dan ook aan de slag in de branche die het beste bij jou past.

Download onze brochureschoolvooreconomieenondernemen.nl
Contactinformatie
De Nieuwe Poort – Amersfoort
Nieuwe Poort 21

3812 PA Amersfoort
Plan je route

033 201 6000Mail ons
Matthijs Vermeulenstraat 1, Amersfoort
Matthijs Vermeulenstraat 1

3816 DC Amersfoort
Plan je route

033 479 1058Mail ons

Wat jij in huis moet hebben

Jij kunt goed met mensen omgaan, werkt heel nauwkeurig en je bent representatief. Vertrouwelijke informatie is bij jou in goede handen en je vindt gemakkelijk je weg in computerprogramma’s. De gemaakte afspraken nakomen vind jij de normaalste zaak van de wereld. Jij bent immers een professional!

Administratieve dienstverlening

Jij hebt alles onder controle

Wat beter bij jou past, administratief of secretarieel werk, hangt af van wat voor type jij bent. Als jij graag zelfstandig achter de computer werkt, niet bang bent voor cijfers en een Pietje Precies bent dan past een financiële administratieve functie goed bij jou. Misschien ben jij de administrateur of accountant naar wie bedrijven op zoek zijn. Het is verantwoordelijk werk, want een administratie die niet klopt geeft al snel problemen.

Vind jij het heerlijk om een ander te helpen en kun je plannen en organiseren? Ben je bovendien goed in de Nederlandse taal, niet snel van je stuk te krijgen en houd je van afwisseling? Dan schuilt er misschien wel een fantastische secretaresse in jou.

Zakelijke dienstverlening

Jij zoekt het uit

Vind jij het leuk om mensen te helpen en om zaken tot op de bodem uit te zoeken? Dan is een functie in de zakelijke dienstverlening misschien iets voor jou. Als juridisch medewerker heb je zowel een voorlichtings- als een adviesfunctie naar jouw klanten toe. Door te kijken naar hun wensen en de mogelijkheden te bestuderen, help je hen de juiste keuzes te maken.

Commerciële dienstverlening

Jij geeft graag je visitekaartje af

Kun jij je goed inleven in een ander, kom je vlot uit je woorden en ga je graag voor resultaat? In de commerciële dienstverlening zitten ze te springen om jouw kwaliteiten! Afhankelijk van waar jouw kracht ligt, kunnen ze jou goed gebruiken in de verkoop of op de communicatieafdeling. Hoor jij steeds dat je zo creatief bent en goed kunt organiseren? Dan kun je jouw talenten vast kwijt in de organisatie van evenementen, zoals feesten, beurzen of congressen.

Handel

Jij biedt service met een glimlach

Als verkoopmedewerker ben jij het visitekaartje van je werkgever. Jij biedt service met een glimlach Of je nu een klant adviseert, met hem afrekent of een klacht in behandeling neemt. Bij álles wat je doet staat de relatie met de klant voorop. Houd jij je omgeving graag gezellig en opgeruimd? Dat komt goed uit: in de detail- en groothandel is het belangrijk dat de verkoopruimte er tiptop uitziet en je de producten aantrekkelijk presenteert.

Filter opleidingen
Reset filter
(Junior) accountmanager
Bedrijfsadministrateur
Commercieel Medewerker
Financieel administratief medewerker
Junior assistent-accountant
Juridisch administratief dienstverlener
Managementassistent / directiesecretaresse
Manager retail
Medewerker (financiële) administratie
Medewerker marketing en communicatie
Medewerker marketing en communicatie (Tweetalig Onderwijs)
Medewerker secretariaat en receptie
Secretaresse
Verkoopspecialist
Verkoper

Geïnteresseerd in de School voor Economie en Ondernemen?