Hotelschool Amersfoort

Hotelschool Amersfoort

Maak jij het mensen graag naar de zin? En heb je daarbij zowel overzicht als oog voor detail? Dan is werken in de horeca voor jou een goede keus. Op de Hotelschool Amersfoort leer je de fijne kneepjes van dit vak; van keukenkunsten tot horecamanagement.

Download onze brochurehotelschool-amersfoort.nl
Contactinformatie
Stadsring 69

3811 HN Amersfoort
Plan je route

033 467 8800Mail ons
Daam Fockemalaan 10 (Leerhotel Het Klooster) – Amersfoort
Daam Fockemalaan 10

3818 KG Amersfoort
Plan je route

033 467 8800Mail ons

Wanneer is de Hotelschool Amersfoort iets voor jou?

Je bent een harde werker die graag lichamelijk bezig is. Anderen vinden jou vriendelijk, creatief én een tikkeltje perfectionistisch. Je bent namelijk niet snel tevreden. Eigenlijk pas als jouw gasten of klanten dat zijn. Je houdt er nu eenmaal van als zij genieten. En je ziet snel wat er nog moet gebeuren om hun ervaring te verbeteren.

Je komt in actie en neemt verantwoordelijkheid als dat nodig is. Ook kun je soepel omgaan met onverwachte omstandigheden. Je blijft altijd duidelijk en prettig communiceren, en je vindt onregelmatige werktijden geen probleem. Bovendien zie je het belang van teamwork: alleen door goede samenwerking kun je een mooi resultaat bereiken.

Hotelschool AmersfoortWaar kun je terecht na deze mbo-opleiding?

Op de Hotelschool Amersfoort bereid je je perfect voor op de horecabranche. Daar is veel vraag naar gastvrije en stressbestendige professionals. Dat je dankzij de opleiding al praktijkervaring hebt is een extra plus. Je leert op de Hotelschool Amersfoort namelijk vooral door te dóén. Die praktijkervaring doe je op in het speciale Leerhotel Het Klooster van MBO Amersfoort.

Voor elk beroep in de horeca ontwikkel je speciale vaardigheden. Als ondernemer zorg je er bijvoorbeeld voor dat je zaak tot in de details klopt; van glimlachend personeel tot schone keuken. Als kok houd je tien pannen tegelijk in de gaten. En werk je in de bediening? Dan ben je altijd op het juiste moment aanwezig bij de gast – zonder je op te dringen.

Blogberichten van Hotelschool Amersfoort

Alle blogberichten
Filter opleidingen
Reset filter
Facilitair leidinggevende
Gastheer/gastvrouw
Hospitality entrepreneur / manager Fast Track
Hospitality entrepreneur/manager English+
Kok
Manager / ondernemer horeca
Medewerker facilitaire dienstverlening
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Zelfstandig werkend kok

Geïnteresseerd in de Hotelschool Amersfoort?

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen