Hotelschool Amersfoort Open huis 7 december

Hotelschool Amersfoort

Heb jij oog voor detail en weet je wat service is? Houd jij van mooi opgemaakte borden en van heerlijke gerechten? Misschien komen jouw talenten dan wel het best tot hun recht in de horeca. In de horeca is grote behoefte aan perfecte gastvrouwen en –heren en stressbestendige koks. Zie jij altijd precies wat er moet gebeuren en schrik je niet terug voor verantwoordelijkheid? Kom dan naar de Hotelschool Amersfoort.

Download onze brochurehotelschool-amersfoort.nl
Contactinformatie
Daam Fockemalaan 10 (Leerhotel Het Klooster) – Amersfoort
Daam Fockemalaan 10

3818 KG Amersfoort
Plan je route

033 467 8800Mail ons

Jouw kwaliteiten

Jij bent een harde werker die graag lichamelijk bezig is. Onregelmatige werktijden vind jij geen probleem. Anderen vinden jou vriendelijk en creatief. Een tikkeltje perfectionistisch ook: jij bent pas tevreden als jouw gasten of klanten dat zijn. Jij begrijpt dat je alleen door goede samenwerking een goed resultaat kunt neerzetten. Daarom communiceer jij duidelijk en prettig en ben je flexibel.

Voor jou is gastvrijheid een vak

In de horeca komen mensen naar jou toe om er eens even helemaal uit te zijn en te genieten. In de bediening verwelkom je de gasten en ben je op een bescheiden manier steeds op de juiste momenten aanwezig om het hen naar de zin te maken. In de keuken werk je in opperste concentratie aan perfecte gerechten. Jij kunt tien pannen tegelijk in de gaten houden en het precies zo uitkienen dat alles tegelijk en verzorgd op het bord komt.

Als horecaondernemer ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in jouw bedrijf. Jouw voornaamste zorg is dan ook dat alles tiptop in orde is, zodat je gasten tevreden de deur uitgaan. Ieder detail heeft jouw aandacht: van de glimlach van je personeel tot de hygiëne in de keuken.

Blogberichten van Hotelschool Amersfoort

Alle blogberichten
Filter opleidingen
Reset filter
Facilitair leidinggevende
Gastheer/gastvrouw
Hospitality entrepreneur / manager Fast Track
Hospitality entrepreneur/manager English+
Kok
Manager / ondernemer horeca
Medewerker facilitaire dienstverlening
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Zelfstandig werkend kok

Geïnteresseerd in de Hotelschool Amersfoort?