Is een financieel administratief medewerker opleiding iets voor jou?

Ben jij goed met cijfers en handig met een computer? Wil jij je graag bezighouden met de administratie van een bedrijf? Kies dan voor de financieel administratief medewerker opleiding bij de School voor Economie en Ondernemen van MBO Amersfoort. Je diploma haal je in twee of drie jaar. Lees snel verder voor meer informatie.

Dit ben jij

Natuurlijk ben je graag met cijfers bezig, dit is een groot onderdeel van de financieel administratief medewerker opleiding en later je beroep. Je hebt oog voor detail en je kunt je focussen. Het is namelijk belangrijk dat je gedetailleerd te werk gaat. Een foutje in de financiële administratie kan gevolgen hebben voor een bedrijf. Je bent dan ook nieuwsgierig of cijfers kloppen en hoe een bedrijf er financieel voor staat.

Financieel administratief medewerker opleiding

De financieel administratief medewerker opleiding, is een BOL-opleiding op niveau 3. BOL staat voor beroep opleidende leerweg, dit betekent dat je theorie- en praktijklessen krijgt. Dit wisselen we af, zodat je een goede balans hebt, zo blijft leren leuk! De praktische ervaring die je leert op school, ontwikkel je verder tijdens stages bij externe bedrijven. Je kiest zelf je stageplek, zodat je een bedrijf kiest waar je met plezier naartoe gaat. Natuurlijk helpen we je waar nodig!

Alles weten over de opleiding? Bekijk dan de opleidingspagina.

Naar de opleidingspagina

 

Onderwijsbedrijf AdminCompany

AdminCompany is een onderwijsbedrijf waarbij je aan de slag gaat voor echte klanten, natuurlijk onder begeleiding van vakmensen en docenten. Bij AdminCompany werk je aan de administratief van diverse bedrijven. Je geeft advies, doet belastingaangiftes, verzorgt de boekhouding, salarisadministratie en meer. Wat je leert tijdens de financieel administratief medewerker opleiding kun je dus gelijk toepassen in de praktijk voor echte klanten!

Meer weten over Onderwijsbedrijf AdminCompany?

Lees het hier

 

School voor Economie en Ondernemen van MBO Amersfoort

De financieel administratief medewerker opleiding volg je bij de School voor Economie en Ondernemen van MBO Amersfoort. Deze school is gevestigd in het HU-gebouw in het centrum van Amersfoort; De Nieuwe poort 21. Studenten beoordelen de omgeving en sfeer erg positief, blijkt uit extern onderzoek. Dit vinden we ook erg belangrijk en daarom zijn docenten bij jou betrokken.

Blijkt dat de financieel administratief medewerker opleiding toch niet helemaal bij jou past? Dan is het vaak mogelijk om te wisselen van opleiding. We kijken samen naar de mogelijkheden en wij begeleiden jou naar een diploma dat bij jou past.

Wil jij meer weten over de school? Neem een kijkje op de schoolwebsite!

Naar de schoolwebsite

School voor Economie en Ondernemen - MBO Amersfoort

Bij School voor Economie en Ondernemen leer je meer dan een vak! Onze school is gevestigd in het HU-gebouw in Amersfoort, op loopafstand van het Centraal Station.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de financieel administratief medewerker opleiding? Wil je gewoon eens praten over de mogelijkheden? Dat kan! Zowel met docenten als met onze studenten. Een aantal studenten zijn beschikbaar om met jou te appen en hun ervaring bij MBO Amersfoort met jou te delen. Een vraag stellen gaat makkelijk via WhatsApp. Stuur een berichtje naar 033-4221488. Liever telefonisch contact met een docent? Bekijk dan de contactpagina voor alle informatie.

Neem contact op

Opleiding Leerweg Niveau Duur School Startdatum
(junior) Accountmanager
Allround assistant business services
Assistant business services
Business administration & control specialist
Commercieel medewerker
Legal, insurance & HR services specialist
Marketing & communication specialist
Marketing & communication specialist – tweetalig
MBO Flex Economie en administratie
MBO Flex Handel en ondernemerschap
Medewerker evenementenorganisatie
MHBO (junior) Accountmanager
MHBO business administration & control specialist
MHBO legal, insurance & HR services specialist
MHBO marketing en communicatie specialist
MHBO medewerker evenementenorganisatie
MHBO office & management support specialist
MHBO retailmanager
Office & management support specialist
Retailmanager
Retailmedewerker
Retailspecialist
Vakman-ondernemer

Veelgestelde vragen

Geen relevante vragen gevonden

Geïnteresseerd in de opleiding?