Na een facilitair medewerker opleiding kun je op veel plaatsen aan de slag

Na de allround facilitair medewerker opleiding, ben jij allround met een hoofdletter A. Je bent dan namelijk hét aanspreekpunt voor allerlei bedrijven en instellingen. Doordat veel grote bedrijven facilitair medewerkers in dienst hebben, kun je op veel plaatsen aan de slag. Ben jij na de facilitair medewerking opleiding nog niet klaar en wil jij je graag ontwikkelen binnen het leidinggeven? Stroom dan door naar de niveau 4 opleiding Facilitair leidinggevende.

Dit ben jij

Ben jij gastvrij, ondernemend en help je graag gasten of collega’s met allerlei dingen? Ben je niet alleen een denker maar vooral ook een doener? Dan is de facilitair medewerker opleiding misschien wel wat voor jou. We leiden jou bij MBO Amersfoort breed op. Hierdoor ben je automatisch breed inzetbaar in verschillende soorten bedrijven onder andere in de horeca, beveiliging, zorg, zorginstellingen, gebouwenbeheer en evenementen. Je merkt het al, na een facilitair medewerker opleiding kun je bij enorm veel plekken terecht. Het staat voorop dat je het bovenal leuk vindt om met mensen, of dat nu klanten of gasten zijn, te werken. En je houdt ervan om klanten en gasten te ontzorgen en optimaal kunnen werken of genieten van waar zij mee bezig zijn. Weet dat als je kiest voor een facilitair medewerker opleiding je zorg draagt voor een soepel draaiende organisatie waar alles goed geregeld wordt. De facilitair medewerker opleiding is heel divers en geen dag is hetzelfde!

Tour door de school

Uiteraard is het belangrijkste onderdeel van de facilitair medewerker opleiding, de opleiding zelf. Echter, de school zelf valt ook niet te missen. Wil jij een kijkje nemen op onze toffe school? Dan ben je hier aan het juiste adres voor een interactieve tour door Hotelschool Amersfoort! Met korte video’s en beelden laten we jou zelf de school ervaren. Door polls en vragen te beantwoorden, test jij jouw kennis van onze opleidingen. Meekijken? Klik hier en start direct de interactieve tour!

Interactieve tour

Facilitair medewerker opleiding

Bij de facilitair medewerker opleiding ga je leren en werken (stage). Dat is een opleiding in de beroepsopleidende leerweg (BOL). Op school krijg je theorie- en praktijklessen.

Het eerste jaar leer je vooral de uitvoerende kant van facilitaire dienstverlening: op school en in onderwijsbedrijf Leerhotel Het Klooster. Je komt dan meer te weten over de werkzaamheden in de praktijk zoals banqueting, housekeeping en catering. In het tweede jaar leer je de managementkant, tijdens je stage en door opdrachten uit te voeren.

Meer lezen over de facilitair medewerker opleiding?

Lees het hier

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Opleiding Leerweg Niveau Duur School Startdatum
Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie
Facilitair leidinggevende
Gastheer/gastvrouw
Kok
Manager / ondernemer horeca
Manager / ondernemer horeca Fasttrack
Manager / ondernemer horeca Tweetalig
Medewerker facilitaire dienstverlening
Operationeel manager (servicegerichte bedrijven)
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Zelfstandig werkend kok