Is een evenementenorganisatie opleiding iets voor jou?

Ga jij graag naar evenementen en wil jij dit ook kunnen organiseren? Met een evenementenorganisatie opleiding gaat jou dit lukken. Na de opleiding medewerker evenementenorganisatie van MBO Amersfoort kun jij allerlei type evenementen organiseren: festivals, beurzen, online webinars, huwelijken, bedrijfsevenementen, hybride-events en meer. Aan jou de keuze

Dit ben jij

Jij bent een spin in het web en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je hebt dan ook een oog voor detail, maar je ziet ook het totaalplaatje. Je wilt van organiseren jouw beroep maken, omdat je er goed in bent en het met plezier doet. Onverwachtse veranderingen? Geen probleem, want tijdens de evenementenorganisatie opleiding leer je om te denken in oplossingen. Je neemt je verantwoordelijkheid en houdt wel van een uitdaging. Met jouw inzet kunnen mensen genieten van een onvergetelijk evenement.

Opleiding Medewerker evenementenorganisatie

Tijdens de evenementenorganisatie opleiding leer jij om een concept voor evenementen te bedenken en hoe je hier vervolgens een goed plan voor maakt. Wat is het overkoepelende thema? En welke boodschap en beleving wil je overbrengen als je een evenement organiseert voor de lancering van een nieuw product? Ook leer je tijdens de evenementenorganisatie opleiding waar een goed draaiboek aan voldoet en waar je aan moet denken bij de uitvoering. Je ontwikkelt je communicatieve vaardigheden en je kennis van marketing om ervoor te zorgen dat bezoekers naar jouw evenement komen. Meer lezen over onze evenementen opleiding mbo?

Lees het hier

 

Studenten vertellen

Studenten Samira en Roos hebben de evenementenorganisatie opleiding bij MBO Amersfoort gevolgd. In een vlog delen zij hun ervaring.

Heb je toch een vraag voor een van onze studenten? Stel dan je vraag aan het studenten WhatsApp-team via 033 – 422 14 88. Zij komen graag in contact met jou en helpen je bij jouw keuze voor de juiste studie.

Vraag het studenten

 

 

 

Over de evenementenbranche

Je kiest voor een evenementenorganisatie opleiding wanneer je wilt werken in een branche die altijd volop in ontwikkeling is. Er werken veel creatieve mensen in deze branche die altijd gave, nieuwe concepten bedenken en zich verdiepen in de nieuwste trends. Ook wordt er steeds meer gekeken naar het toepassen van nieuwe technologieën, zoals Virtual Reality en een combinatie tussen een online- en offline event: hybride. Wil jij aan de slag in deze miljarden business? Kies dan voor een evenementen organiseren opleiding bij MBO Amersfoort.

Heb je een vraag over onze evenementenorganisatie opleiding? Neem contact met ons op! De docenten van de opleiding vertellen jou graag alles wat je wilt weten.

Contact

Vergelijkbare opleidingen

Ben je nog niet overtuigd om te kiezen voor een evenementenorganisatie opleiding? Misschien is medewerker marketing en communicatie iets voor jou. Kijk maar eens naar alle andere opleidingen binnen de School voor Economie en Ondernemen.

Opleiding Leerweg Niveau Duur School Startdatum
(junior) Accountmanager
Allround assistant business services
Assistant business services
Business administration & control specialist
Commercieel medewerker
Legal, insurance & HR services specialist
Marketing & communication specialist
Marketing & communication specialist – tweetalig
MBO Flex Economie en administratie
MBO Flex Handel en ondernemerschap
MBO Flex Toerisme en recreatie
MBO Flex Uiterlijke verzorging – Kappersschool
Medewerker evenementenorganisatie
MHBO (junior) Accountmanager
MHBO business administration & control specialist
MHBO legal, insurance & HR services specialist
MHBO marketing en communicatie specialist
MHBO medewerker evenementenorganisatie
MHBO office & management support specialist
MHBO retailmanager
Office & management support specialist