Ga naar content Ga naar footer
asm-hal-fitacademie

12-03-2023

Fit Academie Bokkeduinen heeft nieuwe ASM-sporthal

Op de locatie Sportacademie Bokkeduinen is op 16 februari de nieuwste innovatie officieel geopend: een Athletic Skills Model-hal. Ontworpen om de allerbeste en meest veelzijdige sportervaring te bieden aan studenten van Sportacademie MBO Amersfoort en de Amersfoortse sporter. De opening was een waar feestje, georganiseerd door de collega’s van Koppel’t, en werd officieel geopend door de wethouder van sport Ben van Koningsveld.

De nieuwe zaal is ingericht volgens het Athletic Skills-principe. De wetenschappelijk en praktisch onderbouwde Schijf van 10 bestaat uit tien grondvormen van bewegen die gezamenlijk belangrijk zijn voor een optimale motorische ontwikkeling.

Deze aanpassing is in eerste instantie gedaan om studenten uit de opleiding van Sportacademie Amersfoort breder en met de nieuwste ontwikkelingen op te leiden. Daarnaast zal er in avond- en weekendopenstelling van Fit Academie Bokkeduinen gekeken worden naar het optimaliseren van de verhuurbaarheid van de faciliteit. Ook wordt er momenteel gekeken naar maatschappelijke activiteiten. De locatie nu nog aantrekkelijker om sportevenementen te organiseren en kan in de toekomst blijven functioneren als kenniscentrum.

Kom en ervaar zelf de ASM-sporthal en ontdek waarom we de beste sportfaciliteit in de stad zijn.

Bekijk hieronder ook de aftermovie van de opening!