Is een mbo bedrijfsadministratie opleiding iets voor jou?

Met een diploma mbo bedrijfsadministratie controleer en analyseer jij de financiële administratie van een bedrijf en geef je financieel advies aan je werkgever of klanten waarvoor je werkt. Jij zorgt ervoor dat de financiële administratie op orde is en alles goed verwerkt staat in de systemen. Financiële rapporten en overzichten zijn bij jou in goede, vertrouwde handen!

Mbo bedrijfsadministratie

Mbo bedrijfsadministratie is een niveau 4 opleiding en duurt 3 jaar. Deze BOL-opleiding is een combinatie van leren op school en stage lopen bij een extern bedrijf. Naast theorielessen krijg je op school ook veel praktijkopdrachten. Deze praktische kennis en ervaring ontwikkel je verder tijdens je stage bij een bedrijf naar keuze. Lees alles over mbo bedrijfsadministratie op de opleidingspagina.

Naar de opleidingspagina

Bedrijfsadministrateur niveau 4 versneld

Wil jij zo snel mogelijk door naar het hbo? Kies dan voor MHBO Bedrijfsadministratie en haal in 2 jaar je diploma.  Door je vele praktijkopleiding tijdens de verkorte mbo bedrijfsadministratie opleiding ben je goed voorbereid op het hbo. Wist je dat je soms vrijstelling kunt krijgen voor bepaalde vakken? Ongeveer 70% van onze studenten studeert door op het hbo en vindt het prettig om de ervaring van het mbo te hebben.

Lees meer over MHBO

 

Onderwijsbedrijf AdminCompany

Leren in de praktijk, dat doe je bij ons onderwijsbedrijf AdminCompany. Onder begeleiding van docenten en vakmensen ga je aan de slag met opdrachten van echte klanten. Tijdens de mbo bedrijfsadministratie opleiding ervaar je dus gelijk hoe het kan zijn wanneer jij je diploma hebt behaalt. Goed voor je praktijkervaring en om een duidelijk beeld te krijgen van het vak. Wil je meer weten over ons Onderwijsbedrijf AdminCompany? Bekijk de informatiepagina.

Naar de informatiepagina

 

School voor Economie en Ondernemen

Mbo bedrijfsadministratie leer je bij de School voor Economie en Ondernemen van MBO Amersfoort. De school vind je op een bijzondere, inspirerende plek. Namelijk in het HU-gebouw, op minder dan 10 minuten loopafstand van Amersfoort Centraal Station. Onze studenten zijn positief over de sfeer en omgeving, blijkt uit extern onderzoek. Benieuwd naar de school? Bekijk de schoolwebsite. Hier vind je ook een Virtuele Tour. Neem een kijkje in de school vanuit huis, wanneer het jou uitkomt!

Naar de schoolwebsite

Contact

Wil jij graag een docent spreken over mbo bedrijfsadministratie? Dat kan! Neem contact met ons op, een docent staat jou graag te woord. Je kunt ons ook benaderen om je persoonlijke situatie te bespreken en om gewoon eens te sparren over je studiekeuze.

Er zijn ook een aantal studenten beschikbaar via WhatsApp om je vragen te beantwoorden over het studeren bij MBO Amersfoort. Hoe zijn de lessen, hoe zijn de docenten? Stel je vraag en laat je informeren! Een vraag stellen gaat makkelijk via WhatsApp. Stuur een berichtje naar 033-4221488. Onze studenten geven zo snel mogelijk een reactie.

Alle mogelijkheden om contact met ons op te nemen vind je op de contactpagina.

Naar contactpagina

Opleiding Leerweg Niveau Duur School Startdatum
Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Audicien
Facilitair leidinggevende
Gastheer/gastvrouw
Kok
Manager / ondernemer horeca
Manager / ondernemer horeca Fasttrack
Manager / ondernemer horeca Tweetalig
Medewerker facilitaire dienstverlening
Operationeel manager (servicegerichte bedrijven)
Opticien
Orthopedisch schoentechnicus
Orthopedisch technicus
Schoenhersteller
Schoenhersteller ondernemer
Shoe developer
Tandtechnicus kroon- en brugwerk
Tandtechnicus prothese
Technisch oogheelkundig assistent
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Zelfstandig werkend kok