Ga naar content Ga naar footer

Leermiddelen

Voor het schooljaar 2023-2024 bestel je je leermiddelen via onze nieuwe leverancier. Ga naar mbowebshop.nl/mboamersfoort en log in met de gegevens die je van school hebt ontvangen en volg de instructies. Hier kun je simpel en snel aan de slag met het bestellen van jouw leermiddelen.

Jouw opleiding heeft op MBOwebshop precies alle (digitale) boeken, kleding of werkmaterialen voor je klaargezet die je voor het komend schooljaar nodig hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen.

 

bestellen leermiddelen

Laptop nodig?

Ben je een nieuwe student bij MBO Amersfoort en moet je een laptop kopen, kijk hier voor de specificaties.

Beroepskleding en/of schoenen nodig?

Deze leermiddelen zijn verplicht. Als de school de mogelijkheid biedt, is het verstandig deze via de leverancier op school aan te schaffen. Dan weet je zeker dat ze van voldoende kwaliteit zijn en het is meestal veel goedkoper. Gereedschappen/materialen zijn niet verplicht om aan te schaffen, maar omdat het fijner werkt met je eigen spullen beveelt de school het aan. Sommige opleidingen werken met een bruikleenovereenkomst. Vraag dit bij jouw opleiding na.

Hulp nodig met bestellen?

Heb je vragen over het bestellen en/of leveren van leermiddelen:

Ben je de brief kwijt en kun je niet inloggen?

Neem contact met MBO Amersfoort. Dan ontvang je de brief nogmaals per e-mail.

Wachtwoord schoolaccount vergeten of verlopen?

Volg de onderstaande instructies:

  • Ga naar de volgende website.
  • Vul jouw school e-mailadres in. Dit is voor jou als student: studentennummer@student.mboamersfoort.nl.
  • Volg de instructies beschreven op de website.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met het Service Portaal.

Studeren zonder geldzorgen?

MBO Amersfoort heeft verschillende regelingen om je studie (leermiddelen) te kunnen bekostigen. Denk je hiervoor in aanmerking te komen? Neem dan, voordat je gaat bestellen, eerst contact op met het Financieel Inloop Spreekuur (FIS). WhatsApp 06-1528 3214 of stuur een e-mail naar FIS@mboamersfoort.nl.

Het leermiddelenbeleid van MBO Amersfoort raadplegen?

Download het beleid. Aanvullende opmerking: dit beleid wordt binnenkort aangepast en de genoemde leverancier is niet meer actueel. De huidige leverancier is MBO Webshop.