Ga naar content Ga naar footer
20220524_160432

22-11-2022

MBO Amersfoort opent nieuw luchtvaartlokaal mét vliegtuigcabine

Welkom bij MBO AIR! Het is als student een groot voordeel om les te krijgen in een ruimte die zoveel mogelijk aansluit bij de uiteindelijke werkplek. Daarom heeft MBO Amersfoort geïnvesteerd in de aankoop van een vliegtuigcabine en de ontwikkeling van een nieuw luchtvaartlokaal. Met deze ontwikkeling kan MBO Amersfoort haar studenten nog meer vakspecifiek en professioneler opleiden in voorbereiding op hun luchtvaartstage en latere beroep.

Zo realistisch mogelijk

Nieuwe balies, een bagageband, computerschermen, omroepinstallaties, rookmachines en meer. Al het materiaal is zo authentiek mogelijk. De situaties waarin studenten les gaan krijgen zijn realistischer met de nieuwe vliegtuigcabine en het nieuwe lokaal. Het hele proces van incheck tot instappen, vliegen en uitstappen kan in één keer geoefend worden.

De juiste studiekeuze door praktijkervaring

De vliegtuigcabine en het luchtvaartlokaal zijn voor studenten van de opleidingen Luchtvaartdienstverlening en Travel & Hospitality van MBO Amersfoort. In het nieuwe lokaal worden de vakken luchtvaart, beroepshouding, frontoffice, baliegesprekken en hospitality gegeven.