Ga naar content Ga naar footer

Starten in februari

 

 

Wil jij starten in februari met een mbo-opleiding?

Dat kan! MBO Amersfoort biedt honderd opleidingen aan die in februari starten. De uiterste deadline voor het aanmelden is 31 januari. Bekijk hier alle opleidingen die starten in februari.

Van havo naar mbo

Wil je overstappen van havo 4 naar het mbo? Dat is geen probleem! Als je een overgangsbewijs hebt van havo 3 naar havo 4 kun je je aanmelden voor een mbo-opleiding (niveau 4). Zit jij nu in havo 4, maar wil toch liever overstappen naar het mbo? Meld je dan nu aan voor een opleiding. Je vindt hier de opleidingen die starten in februari.

Staat de opleiding van jouw keuze hier niet tussen?
En wil je toch in februari starten?  Stuur dan een bericht naar aanmelden@mboamersfoort.nl. We gaan dan samen met jou kijken naar wat mogelijk is.  

MHBO – Alternatief voor de havo

MHBO is voor studenten die graag versneld een mbo-diploma willen halen, zodat ze met praktijkervaring op zak kunnen doorstromen naar het hbo. Je volgt twee jaar lang een niveau 4 mbo-opleiding, zodat je versneld kunt doorstromen naar het hbo of met de nodige ervaring kunt starten met werken. Het is hét alternatief voor de havo.

Wil jij starten in februari met een MHBO-opleiding?
Bekijk hier de MBHO-opleidingen die starten in februari. Wil je meer weten over MHBO? Je vindt hier alle informatie over MHBO.

BOL of BBL

BOL staat voor beroepsopleidende leerweg. BOL is een combinatie van leren en stage. Met BOL zit je vijf dagen in de week op school. Daar maak je op een afwisselende manier kennis met de theorie. De praktijkervaring doe je op met stages.

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. BBL is een combinatie van leren en werken. Je zit één dag(deel) in de week op school en je werkt vier dagen in de week bij een bedrijf of organisatie. De praktische ervaring doe je op in je werk. De theorie en begeleiding krijg je op school.

Wil jij in februari starten met een BBL opleiding, maar heb je nog geen leerbedrijf?
Bezoek dan eens de website van stagemarkt.nl. Hier vind je alle leerbedrijven bij jou in de buurt.

Hoe meld ik me aan?

Je leest hier stap voor stap hoe jij je kunt aanmelden voor een opleiding.