Ga naar content Ga naar footer
maartje-bekker-studieloopbaanbegeleider

18-01-2024

”Je hoeft niet te wachten tot een open dag. Je kunt ook 1-op-1 in gesprek"

Hoe het in zijn werk gaat, zo’n open dag? Als je je aanmeldt, bellen we je van te voren om alvast kennis te maken. Zo horen we wat je vragen zijn. Als je wilt, spreken we een tijd met je af. En koppelen we je aan de juiste collega voor een gesprek. Het leuke is. Ik ken zo al veel namen en gezichten van studenten voordat ze aan onze opleiding beginnen”.

Tijdens de open dagen laten we je zien hoe wij werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Het belangrijkste voor Maartje? “Dat jij weet wat je volgende stap is en jouw persoonlijke route ontdekt. Bijvoorbeeld ‘Ik ga met deze opleiding starten’, na een bezoek aan onze open dag. Of ‘ik ga verder leren of werken’, als ik mijn Entree-diploma heb gehaald’.

Na Entree kun je voor een mbo niveau 2 opleiding kiezen en doorstromen naar een mbo niveau 4 opleiding. Het is een alternatieve route voor leerlingen die in het reguliere onderwijs zijn vastlopen. “Ook als je al van alles geprobeerd hebt, kom praten. Het ligt niet aan jou. We zorgen er samen voor dat het goed komt. Dat je trots en vol vertrouwen hier de deur uitgaat”.

Dus heb je een vraag en wil je niet wachten tot een open dag? Stuur een berichtje naar entreeopleidingen@mboamersfoort.nl. Of vraag 1-op-1 in gesprek aan.