Ga naar content Ga naar footer
sportacademie-entree

16-10-2023

Oud-studenten Sportacademie MBO Amersfoort starten BSO

Jochem Dekker (22 jaar) en Xander van den Bor (23 jaar), 2 oud studenten van de Sportacademie MBO Amersfoort zetten een buitenschoolse opvang in Ermelo op.

Nadat Jochem en Xander de opleiding op de Sportacademie hebben afgerond gaan ze eerst allebei hun eigen weg, in de zomer 2022 komen ze met elkaar in contact en hierbij spreken ze de ambitie uit om een buitenschoolse opvang op te zetten.

 

Opleiding
Xander heeft  de opleiding Sport en bewegen niveau 4 gevolgd en Jochem Sport en Bewegen niveau 3. Allebei op de Sportacademie MBO Amersfoort.

“Tijdens de opleiding hebben wij vooral geleerd initiatief te nemen en te kiezen voor een sector waar je blij van wordt.”

SBE Ermelo
Het doel van Sport BSO Ermelo is om de kinderen een nieuwe ervaring te geven binnen de buitenschoolse opvang. Met als kernwaarden Sport, Spel en plezier. Deze kernwaarden stralen ze met het jonge enthousiaste team ook uit.

“We zijn 6 februari 2023 gestart met 1 kind, inmiddels hebben we een bestand van meer dan 70 kinderen met gemiddeld 25 per dag.”

Het in beweging brengen van de kinderen worden wij erg blij van. Dat de kinderen met zoveel plezier naar onze opvang komen en aan het eind van de dag nooit naar huis willen geeft ons ontzettend veel kracht en plezier. Het is elke dag een feestje voor ons en voor de kinderen.