Opleiding Facilitair leidinggevende Open huis 7 december

Jij zorgt graag dat alles goed geregeld is en je vindt het leuk om met mensen te werken. Je bent servicegericht en klantvriendelijk. Ook ben je representatief en betrouwbaar. Je neemt uit jezelf verantwoordelijkheid en vindt hospitality (gastvrijheid) een vanzelfsprekendheid. Kun jij goed luisteren naar wat jouw (interne en externe) klant wil en vind je het een uitdaging om zaken netjes te regelen? Zowel met management, medewerkers als klanten. Dan is de opleiding Facilitair leidinggevende geschikt voor jou!

Als Facilitair leidinggevende heb je met veel verschillende zaken te maken. Daarbij kun je denken aan catering, beveiliging, receptie, schoonmaak maar ook aan vergaderservice, onderhoud gebouwen, klimaatbeheersing of het duurzaam inrichten van gebouwen. Als leidinggevende moet je daarnaast natuurlijk kennis hebben van personeel & organisatie en financiën.

Conny Vink, Facilitaire dienst Rijkswaterstaat: “Als facilitair leidinggevende ben je onderdeel van veel zaken, van het regelen van flesjes water bij een storing in de waterleiding tot meedenken over de duurzame inrichting van het gebouw. Het is een uitdagende baan die geen dag hetzelfde is.”

Meer weten over de functie? Bekijk het filmpje van Facilitair leidinggevende.

Opleidingspecificaties

Kom jij ook?

Donderdag 7 december hebben we weer Open Huis