Ga naar content Ga naar footer
afbeelding1

19-03-2024

Leerbedrijf De Garage ondersteunt en onderhoudt de Wijkmobiel

Met trots kondigt ons leerbedrijf De Garage aan dat zij officieel de WijkMobiel ondersteunen en onderhouden. Dit is een speciale service gericht op het helpen van ouderen met vervoer van A naar B binnen de wijken Schothorst, Zielhorst en het Hoefkwartier. De WijkMobiel, inclusief een vriendelijke chauffeur, is een uitkomst voor onder andere de bewoners van woonzorgcentrum De Koperhorst, tevens bekend als ‘Leerhuis de Koperhorst’ die leerwerkplekken biedt voor studenten van MBO Amersfoort.

Mobiliteit in de wijk verbetert en bijdraagt aan de opleiding van onze toekomstige autotechnici.

De Garage is enthousiast over de samenwerking met WijkMobiel, die niet alleen de mobiliteit in de wijk verbetert, maar ook bijdraagt aan de opleiding van onze toekomstige autotechnici.  Greet Fransen, van WijkMobiel, heeft benadrukt hoe belangrijk deze technische ondersteuning is voor de veiligheid en betrouwbaarheid van het Wijkvervoer, wat wij zien als onze bijdrage aan de Mooie Buurt Ondersteuning (MBO).

Het leerbedrijf De Garage is meer dan alleen een plek voor auto-onderhoud. Als onderdeel van Onderwijs in Bedrijf, biedt het een praktijkrijke leeromgeving voor de studenten van MBO Amersfoort.