Ga naar content Ga naar footer
whatsapp-image-2023-03-23-at-091150

23-03-2023

Goud voor studenten Fabian en Marijn - Skills The Finals 2023

Onze studenten Fabian Theebe en Marijn Timmerman hebben gisteren (woensdag 22 maart) in hun vakgebied Travel & hospitality een gouden medaille in de wacht gesleept bij de finale van Skills Heroes, Skills The Finals, dé nationale vakwedstrijden voor mbo-studenten.

Fabian:

Het waren twee hele leuke dagen! We hadden een uitdagende opdracht van TUI en een leuk rollenspel. Het meest lastige was het werken onder tijdsdruk. Dan moet je keuzes maken, maar je wil het eigenlijk allemaal perfect doen. Dat we eerste zijn geworden hadden we niet verwacht. We zijn helemaal verrast en superblij!

De finales duurden twee dagen, 21 en 22 maart. Op deze dagen kregen alle finalisten twee opdrachten.

  • Op dag 1 moesten ze voor TUI een reisarrangement bedenken voor 4-6 dagen voor maximaal €600 per persoon. De reis mocht nog niet in het aanbod van TUI zitten én moest duurzaam zijn.
  • Op dag 2 kregen de studenten een front-office casus. Hiervoor waren er acteurs aanwezig en kregen Fabian en Marijn te maken met een boze gast die zij uiteraard zo vriendelijk en goed mogelijk te woorden moesten staan.

Fabian en Marijn hebben beide opdrachten zo goed gedaan, dat ze de gouden medaille in de wacht wisten te slepen. Een fantastische prestatie en ontzettend verdiend!