Ga naar content Ga naar footer
_rvg2635

12-06-2023

Geslaagd en gezellig stakeholderdiner

Op woensdag 7 juni vond het MBO Amersfoort stakeholderdiner plaats bij ons Leerhotel Het Klooster. Tijdens het diner werden onze relaties meegenomen in de ontwikkelingen bij MBO Amersfoort, de update van onze strategische koers 2024. e.v. en de kwaliteitsafspraken 2024-2027. Terwijl de studenten van het Leerhotel een heerlijk driegangen diner voorzetten ging men in kleine tafelgroepen in gesprek over onze doelen.

Aan de hand van een ‘gespreksmenu’ met vragen werden de vier gewaagde doelen bij de hoorns gevat. Onder andere vroegen we aan de stakeholders: Wanneer vinden we dat deze doelen geslaagd zijn en wat is daarvoor nodig? En hoe kunnen wij als MBO Amersfoort het beste samenwerken met onze relaties om die doelen te verwezenlijken?

De input die wij tijdens de Leerdag bij onze collega’s hebben opgehaald, konden wij op deze manier ook voorleggen aan onze samenwerkingspartners. Dat zorgt voor een scherpe en breed gedragen koers.

Aldus Marlies Verkuijlen.

Als kers op de taart was deze avond ook de voorzitter van de Studentenraad, Maria van Middelkoop, aanwezig. Maria en Marlies gingen met elkaar in gesprek over wat jongeren (Generatie Z) belangrijk vinden in hun leven, hun toekomst en dus ook in het onderwijs. Maria hield aanwezigen een spiegel voor. Dit zorgde ook weer voor mooie en verrassende interactie met de aanwezige relaties. We kijken terug op een gezellige en geslaagde avond. Dat smaakt naar meer!