Sportacademie Amersfoort

Zit jij goed in je vel en werk je graag aan je conditie? Ben jij bereid je in te spannen voor een gezonde samenleving? Dan zou je misschien eens moeten nadenken over een toekomst in de sport. Kies je voor deze wereld, dan zien we je bijvoorbeeld terug bij een fitnesscentrum, sportclub of in de recreatiebranche waar je mensen stimuleert om een gezond en actief leven te leiden.

Bekijk website
Contactinformatie
Sportpark Bokkeduinen - Amersfoort
Sportpark Bokkeduinen 11

3819 BD Amersfoort
Plan je route

033 422 5910Mail ons

Wat jij in huis moet hebben

Om je draai te kunnen vinden in de sportwereld heb je meer nodig dan doorzettingsvermogen en een ijzersterke conditie. Jij staat letterlijk én figuurlijk stevig in je schoenen. Met jouw positieve instelling en jouw talent om altijd de juiste toon te vinden, krijg jij mensen in beweging. Zelfs als ze daar eigenlijk niets voor voelen.

Sport en bewegen

Jij krijgt mensen in beweging
Altijd al sportief geweest en laat jij je lichaam graag werken? Pak dan je kans om van je hobby je beroep te maken. In de sport- en recreatiebranche laat jij mensen verantwoord kennis maken met de voldoening die bewegen geeft. Met jouw aanstekelijke enthousiasme kun jij het verschil maken tussen een ongezond en een actief leven. Jij verzint steeds weer een nieuwe, uitdagende les voor de leden van je sportschool of je laat scholieren kennismaken met verschillende teamsporten. Soms ben je meer een maatschappelijk werker. Bijvoorbeeld als je gehandicapten een fijne middag bezorgt. Een goed inlevingsvermogen en het talent om prettig met de meest uiteenlopende mensen om te gaan is dan ook een vereiste.

Filter opleidingen
Reset filter
Medewerker sport en recreatie
Sport- en bewegingscoördinator
Sport- en bewegingsleider

Geïnteresseerd in de Sportacademie Amersfoort?

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen