School voor Schoonheidsspecialisten

Ben jij graag met make-up bezig en met huidverzorging? En help je anderen ook graag om er goed uit te zien? Kies dan voor een toekomst als schoonheidsspecialiste. Je leert het vak bij de School voor Schoonheidsspecialisten.

Bekijk website
Contactinformatie
Brabantsestraat – Amersfoort
Brabantsestraat 19

3812 PJ Amersfoort
Plan je route

033 434 5121Mail ons

Wanneer is de School voor Schoonheidsspecialisten iets voor jou?

Je bent creatief en ziet er graag goed uit. Je wil anderen helpen om ook op hun best voor de dag te komen. En je bent een echt ‘mensenmens’: je gaat prettig om met klanten, kunt goed luisteren en durft te adviseren. Bovendien werk je zorgvuldig en kun je je aan vaste procedures houden. Die zorgvuldigheid en procedures zijn belangrijk in de schoonheidsbranche. Zeker op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Wat leer je op de School voor Schoonheidsspecialisten?

‘Werkend leren’ staat centraal op deze opleiding van MBO Amersfoort. Je leert dus vooral door te doen. Op die manier vergroot je niet alleen kwaliteiten die je al hébt, zoals creativiteit. Je krijgt ook nieuwe vaardigheden onder de knie. Je leert alles wat maar van pas komt in onze eigen schoonheidssalon Salon de Nieuwe Stad waar echte klanten komen. Zo word je de perfecte medewerker of ondernemer.

Je kunt mensen bijvoorbeeld precies de behandeling geven die zij willen. Je hebt meerdere technieken in de vingers. En je geeft klanten je volle aandacht, zodat zij zich helemaal kunnen ontspannen. Daarnaast weet je hen goed te adviseren over hun uiterlijk. Daarbij wek je op een prettige manier interesse voor de producten van je salon. Commercieel weet je dus ook van aanpakken!

Hoe zien je werkdagen er later uit?

De werkdag van een schoonheidsspecialist is heel afwisselend. Sommige klanten komen iedere maand voor een complete gezichtsbehandeling. Anderen willen een massage. En weer anderen komen voor een specialistische behandeling, zoals het terugdringen van rimpels of acne.

Filter opleidingen
Reset filter
Allround schoonheidsspecialist
Medisch pedicure
Schoonheidsspecialist

Geïnteresseerd in de School voor Schoonheidsspecialisten?

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen