School voor Economie en Ondernemen Open huis 6 februari

School voor Economie en Ondernemen

Of je nu secretaresse wilt worden, commercieel medewerker bij een bank, juridisch medewerker bij een gemeente of marketingmedewerker bij een groot bedrijf: het is allemaal dienstverlening. En écht goede dienstverlening leer je op de School voor Economie en Ondernemen.

Download onze brochureschoolvooreconomieenondernemen.nl
Contactinformatie
Nieuwe locatie per 2018: Valutaboulevard 20
Valutaboulevard 20

3825 BT Amersfoort
Plan je route

033 479 1058Mail ons
De Nieuwe Poort – Amersfoort
Nieuwe Poort 21

3812 PA Amersfoort
Plan je route

033 201 6000Mail ons

Wanneer is de School voor Economie en Ondernemen iets voor jou?

Jij kunt goed met mensen omgaan, werkt heel nauwkeurig en bent representatief. Vertrouwelijke informatie is bij jou in goede handen en je kunt makkelijk overweg met computerprogramma’s. Gemaakte afspraken nakomen vind je de normaalste zaak van de wereld.

Wat leer je op deze school?

Op de School voor Economie en Ondernemen van MBO Amersfoort kun je vier mbo-opleidingen volgen: administratieve, commerciële, zakelijke en handelsgerichte dienstverlening. Meer daarover lees je in de kaders hieronder. Op alle opleidingen staat ‘werkend leren’ centraal. Je leert dus vooral door te dóén.

School voor Economie en OndernemenAdministratieve dienstverlening

Jij hebt alles onder controle

Deze opleiding bereidt je voor op administratief of secretarieel werk. Dat laatste past bij je als je anderen graag helpt, sterk bent in de Nederlandse taal en goed kunt plannen en organiseren. Belangrijk is ook dat je van afwisseling houdt en niet snel van je stuk te krijgen bent.

Administratief werk past beter bij je als je graag zelfstandig achter de computer werkt, met cijfers overweg kunt en precies bent. Je kunt dan bijvoorbeeld administrateur of accountant worden. Een verantwoordelijke baan, want een administratie die niet klopt, geeft al snel problemen.

Zakelijke dienstverlening

Jij zoekt het uit

Vind jij het leuk om mensen te helpen en om dingen tot op de bodem uit te zoeken? Dan is een baan in de zakelijke dienstverlening iets voor jou. Bijvoorbeeld als juridisch medewerker. Je hebt in die rol zowel een voorlichtings- als een adviesfunctie. Je helpt jouw klanten de juiste keuzes te maken. Door goed te kijken naar hun wensen en al hun mogelijkheden voor ze uit te pluizen. Je wordt daarbij geholpen door je inlevingsvermogen, je nieuwsgierigheid en de discipline om goede antwoorden te zoeken.

Commerciële dienstverlening

Jij geeft graag je visitekaartje af

Deze opleiding geeft je de kans om jouw commerciële talent te ontplooien. Je kunt je goed inleven in anderen, komt vlot uit je woorden en gaat voor resultaat. Misschien ben je ook heel creatief en een natuurtalent in organiseren. Op de School voor Economie en Ondernemen leer je al deze eigenschappen in te zetten voor commerciële dienstverlening. Van verkoop en communicatie tot het organiseren van evenementen als feesten, beurzen en congressen.

Handel

Jij biedt service met een glimlach

Deze opleiding helpt je om de ideale verkoopmedewerker te worden. Als visitekaartje van je werkgever lever jij service met een glimlach. Of je nu een klant adviseert, met hem afrekent of een klacht in behandeling neemt. Bij alles wat je doet staat de relatie met de klant voorop. Houd jij je omgeving graag gezellig en opgeruimd? Dat komt goed uit: in de detail- en groothandel is het belangrijk dat de verkoopruimte er tiptop uitziet en dat je producten aantrekkelijk presenteert.

Filter opleidingen
Reset filter
(junior) Accountmanager
Bedrijfsadministrateur
Junior assistent-accountant
Juridisch administratief dienstverlener
Manager retail
Medewerker evenementenorganisatie
Medewerker marketing en communicatie
Medewerker marketing en communicatie (Tweetalig Onderwijs)

Geïnteresseerd in de School voor Economie en Ondernemen?

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen