Kappersschool Amersfoort

Kappersschool Amersfoort

Vergeet jij de tijd als je je haar stylet, je nagels lakt of jezelf een maskertje geeft? En help je anderen ook graag om er goed uit te zien? Dan ben jij geknipt voor een baan in de kappersbranche. Op de Kappersschool van MBO Amersfoort leer je alles wat daarvoor nodig is.

Bekijk website
Contactinformatie
Brabantsestraat – Amersfoort
Brabantsestraat 19

3812 PJ Amersfoort
Plan je route

033 434 5168Mail ons

Wanneer is de Kappersschool Amersfoort iets voor jou?

Als kapper is het nodig om creatief en sociaal te zijn. Je moet ervan houden om met klanten om te gaan en naar hen te luisteren. Je hecht veel waarde aan uiterlijke verzorging en je bent geïnteresseerd in haarverzorging en haarmode. Je houdt ervan om je vakmanschap creatief in te zetten en je bent bereid om flink aan te pakken.

Wat leer je op de Kappersschool Amersfoort?

Op deze mbo-opleiding word je een volleerd kapsalonmedewerker of -ondernemer. Als kapper help je klanten om er mooi uit te zien, zodat ze met een goed gevoel weer naar buiten lopen. Dat doe je door onder andere te wassen, knippen, föhnen/stylen,kleuren, permanenten, watergolven en te vlechten. Je leert er vooral door te dóen. Dat kan in onze eigen kapsalon, Salon de Nieuwe Stad. Op die manier krijg je nieuwe kennis en skills. Én vergroot je de kwaliteiten die je al hebt, zoals creativiteit.

Wat kun je na deze opleiding?

Je kunt klanten dan precies het kapsel of de haarbehandeling geven die zij willen. Ook kun je hen daar goed advies over geven. En je weet hen ook nog eens op een prettige manier te interesseren voor de producten van je salon. Commercieel weet je dus eveneens van aanpakken!

Filter opleidingen
Reset filter
Kapper

Geïnteresseerd in de Kappersschool Amersfoort?

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen