Dutch HealthTec Academy Open huis 7 december

Dutch HealthTec Academy

De Dutch HealthTec Academy (DHTA) is onderdeel van MBO Amersfoort. De Dutch HealthTec Academy is de school voor gezondheidstechniek: dé techniek van de toekomst. De techniek die te maken heeft met onze kwaliteit van leven. Onder de DHTA valt ook de Dutch Shoe Academy; hier leer je alles wat met leer en schoenen te maken heeft.

Download onze brochuredutchhealthtecacademy.nl
Contactinformatie
St. Laurensdreef - Utrecht
St. Laurensdreef 22

3565 AK Utrecht
Plan je route

030 630 3555Mail ons

Horen – Zien – Lachen – Bewegen

Deze vier woorden geven weer waar het bij de vakopleidingen voor gezondheidstechniek om draait. Het genieten van een spannende film, een lekkere maaltijd in een restaurant of een swingend concert kan voor sommige mensen alleen met bepaalde technische hulpmiddelen zoals een bril, een gebitsprothese of kroon, een hoortoestel of speciale schoenen of prothesen. De gezondheidstechnicus maakt het mogelijk met de nieuwste technieken en het modernste design. Want men wil natuurlijk niet alleen goed kunnen zien, horen en bewegen, maar er ook goed uitzien!

De opleidingen bij de Dutch HealthTec Academy gaan allemaal om het maken van medische hulpmiddelen en diensten die de kwaliteit van leven verbeteren en ondersteunen. De Dutch HealthTec Academy verzorgt vakopleidingen op mbo-niveau, aansluiting naar hbo-opleidingen en cursussen voor na- en bijscholing.

Blogberichten van Dutch HealthTec Academy

Alle blogberichten
Filter opleidingen
Reset filter
Audicien
Opticien BBL
Opticien BOL
Orthopedisch schoentechnicus
Orthopedisch technicus BBL
Orthopedisch technicus BOL
Schoenhersteller
Schoenhersteller ondernemer
Tandtechnicus kroon- en brugwerk BBL
Tandtechnicus kroon- en brugwerk BOL
Tandtechnicus prothese BBL
Tandtechnicus prothese BOL
Technisch oogheelkundig assistent
Vakbekwaam schoentechnicus

Geïnteresseerd in de Dutch HealthTec Academy?