Opleiding MHBO medewerker evenementenorganisatie

Jij houdt ervan om het andere mensen naar de zin te maken. Je weet wat gastvrijheid betekent en hebt talent voor het regelen van allerlei zaken. Daarom wil je ook van organiseren jouw beroep maken. Of dat nu voor een congres is, een huwelijksfeest of een festival, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Tot in detail leer je om een succesvol evenement te organiseren.

De evenementenbranche is altijd in ontwikkeling: het bedenken van nieuwe, gave concepten voor een optimale beleving, het toepassen van nieuwe trends en technologieën. Zo zijn door corona steeds meer toffe, succesvolle online en hybride evenementen georganiseerd. Hier speelt de opleiding op in. Met een MHBO opleiding bereidt je je extra goed voor op het hbo. Je krijgt extra vakken en bouwt praktijkervaring op, zodat de overstap naar het hbo makkelijker wordt.

Wanneer blijkt dat de opleiding jou makkelijk afgaat, is het in overleg mogelijk om te versnellen. Je kunt je opleiding dan ook afronden tussen de anderhalf jaar en drie jaar.

 

Opleidingspecificaties