Met deze tweetalige horecaopleiding heb je een streepje voor

Heb jij het in je om de opleiding Manager/ Ondernemer Horeca Tweetalig te volgen op MBO-niveau? Of beter gezegd: Do you have what it takes? Als het antwoord op deze vraag ja is, dan vertellen we je er graag wat meer over. Deze horeca opleiding bij MBO Amersfoort is het helemaal voor jou wanneer je op zoekt bent naar wat uitdaging. Je volgt namelijk een groot gedeelte van de lessen (zo ongeveer de helft) in het Engels. Extra awesome: daarnaast kun je hier bij MBO Amersfoort tijdens jouw horeca opleiding een internationaal erkend certificaat behalen voor Engels (Cambridge Certificate). Tijdens deze tweetalige horeca MBO-opleiding leer je ook nog eens leiding geven aan een team, je houdt overzicht, motiveert en begeleidt de rest van je team. Naast het zo goed mogelijk werken voor je gasten ga je ook over inkoop, financiën, personeelsbeleid en marketing. Zou je hierna nog graag willen doorstuderen? Denk dan aan een hbo-opleiding Hoge Hotelschool, Facility Management of een economische opleiding. Ook het opzetten van een eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Of dit nu in Nederland is of buiten de landsgrenzen.

Dit ben jij

Als jij denkt dat deze tweetalige horeca opleiding bij MBO Amersfoort bij je past, dan ben je vast en zeker al goed in staat bent om een gesprek in het Engels te voeren. Je bent zelfstandig, hebt een commerciële instelling hebt en bent ondernemend aangelegd. Verder lijkt het je het leuk om in een internationaal bedrijf te werken, waarbij goede beheersing van talen een must is. Uiteraard is het meegenomen als je ook affiniteit hebt met eten. Jouw gastvrije instelling doen er ook alles aan om de gasten zo veel mogelijk te laten genieten. Tevens positioneert Nederland zich steeds meer op internationaal gebied. Zowel in eigen land als daarbuiten. Denk niet alleen aan het toerisme, maar ook aan het zakenleven ook aan events, muziekindustrie en andere events. Daarnaast hebben vele buitenlandse bedrijven een vestiging in Nederland om de Europese markt te kunnen bedienen. Waar jij ook uiteindelijk terecht komt, het is in ieder geval erg belangrijk om kritisch zijn, want dat zijn je gasten en medewerkers ook! Wanneer zij met een goed gevoel naar huis gaan, ga jij dat ook!

Manager/Ondernemer Horeca Tweetalig

Deze MBO horeca opleiding (Manager/Ondernemer Horeca Tweetalig) is een beroepsopleidende leerweg (BOL) en duurt vier jaar. Hier is bewust voor gekozen zodat je meer tools in handen krijgt dan bij andere opleidingen die korter duren. Zo heb je een streepje voor op de rest en is de ruimte er om voldoende internationale stage ervaring op te doen. Misschien wel het leukste van deze horeca opleiding bij MBO Amersfoort is dan ook het stage lopen zelf. Al tijdens je opleiding doe je praktijkervaring op in de bijzondere omgeving van Leerhotel Het Klooster. Vanaf het tweede leerjaar ga je op stage. In het derde en vierde leerjaar loop je minstens één stage in een Engelstalige omgeving in het buitenland. Zo heb je later al die internationale werkervaring op je CV. Handig!

Wil je alle in-en-outs weten over deze opleiding?

Lees hier meer

 

Leren in de praktijk

Het meeste leer je in de praktijk. Dit leer je bij Leerhotel Het Klooster. In meerdere opzichten is het een unieke locatie. Het is een historisch klooster, maar het is ook een moderne leeromgeving van MBO Amersfoort dat gastvrijheid biedt voor een lunch, diner, borrel, overnachting of vergaderingen & evenementen op maat.

Meer informatie?

 

Tour door de school

Wil je onze school eens vanuit een heel andere hoek ervaren? Check dan onze VR-tour! Je ‘wandelt’ door onze gebouwen en onderweg kom je vragen tegen en polls, kun je filmpjes bekijken en vertellen we je meer over onze school. Bij het volgen van de opleiding Manager/Ondernemer Horeca Tweetalig krijg je het prachtige schoolgebouw er gewoon van ons bij. Wil je de tour nu bekijken?

Start direct de interactieve tour!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag over de opleiding Manager/Ondernemer Horeca Tweetalig of over een ander onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op!

Contactpagina

Opleiding Leerweg Niveau Duur School Startdatum
Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Facilitair leidinggevende
Gastheer/gastvrouw
Kok
Manager / ondernemer horeca
Manager / ondernemer horeca Fasttrack
Manager / ondernemer horeca Tweetalig
Medewerker facilitaire dienstverlening
Operationeel manager (servicegerichte bedrijven)
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Zelfstandig werkend kok