Kies voor luchtvaartdienstverlening mbo

Zie jij jezelf op 10 kilometer hoogte de verantwoordelijkheid hebben over alle passagiers? Of werk je liever op de grond en help je passagiers met een vlekkeloze check-in en boarding? Dan is luchtvaartdienstverlening mbo iets voor jou.

Over de opleiding luchtvaartdienstverlening mbo

In het eerste jaar leer je alles over het werk bij het frontoffice, in de reisbranche en je maakt kennis met de beginselen van de luchtvaart. Voor jou functie is het belangrijk dat je kunt communiceren in verschillende talen. Daarom werk je tijdens je opleiding luchtvaartdienstverlening mbo aan je talenkennis. Bij MBO Amersfoort vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk in de praktijk oefent. Je mag dus veel van de theorie uitproberen in de praktijk. We gaan op excursie en samen met je medestudenten werk je aan projecten, groepsopdrachten en rollenspellen.

Meer weten over de luchtvaartdienstverlening opleiding? Bekijk de opleidingspagina voor alle informatie.

Lees hier meer

Dit ben jij

Studenten van de opleiding luchtvaardienstverlening mbo willen graag andere mensen helpen. Jij wilt passagiers een onbezorgde reis geven, of je nu een functie op de grond of in de lucht hebt. Jij bent zakelijk, beleefd en werkt netjes. Je hebt ook voor detail en vindt het prettig als alles goed is geregeld. Gebeurt er iets onverwachts, dan blijf jij rustig en denk je in oplossingen. Veiligheid vind je belangrijk, daarom heb je geen moeite met het volgen van procedures en protocollen. Je houdt je netjes aan de regels en werkt precies om fouten te voorkomen.

Oud-student Bjorn vertelt je meer. Hij volgde een de opleiding luchtvaartdienstverlening mbo Bekijk hiernaast zijn antwoorden op veelgestelde vragen. Meer video’s bekijken?

Bekijk het hier

 

 

Studenten vertellen

Onze studenten delen graag hun ervaring met jou. Student Exaucée volgt de opleiding luchtvaartdienstverlening mbo en heeft een vlog opgenomen. Ze vertelt over haar studiekeuze en wat je kunt verwachten van de opleiding. Lees ook de blog van oud-student Bjorn, ook hij volgende de opleiding luchtvaartdienstverlening mbo. Tijdens zijn stage kreeg hij een baan als steward aangeboden bij TUI.

Lees de blog

Vergelijkbare opleidingen

Het eerste jaar van je mbo luchtvaartdienstverlening opleiding is hetzelfde als die van de opleiding Leidinggevende Travel en Hospitality. Dit geeft jou de ruimte om in je eerste jaar nog te kiezen voor een andere richting. Aan het einde van het eerste jaar heb je een gesprek met jouw studiebegeleider om te kijken wat de kansen en mogelijkheden zijn. Kies je voor luchtvaartdienstverlening mbo of toch een andere richting binnen Toerisme en Management? Deze keuze maak je in het eerste jaar. Bekijk hier de andere opleidingen van de School voor Toerisme en Management.

Heb je vragen over luchtvaartdienstverlening mbo? Neem contact op met de School voor Toerisme en Management. Onze docenten en studenten staan je graag te woord.

Neem contact op