Landingspagina voorbeeld

MHBO

Wil jij goed voorbereid zijn op het HBO? Volg dan een MHBO-opleiding. Dit is een versneld traject, zodat je sneller kunt doorstromen naar het hbo. Je kiest voor een MHBO-opleiding wanneer je zo snel mogelijk je opleiding wilt afronden. Misschien wel om door te stromen richting het hbo of om gewoon zo snel mogelijk aan het werk te kunnen. Is een ondernemende mentaliteit jou bekend? Mooi, want dat zit bij ons in het DNA. We dagen je uit en geven je de ruimte om initiatieven te nemen. Je wordt serieus genomen en behandeld als toekomstig professional. Ook als je geen MHBO-opleiding kiest, heb je sowieso een goede voorbereiding op het hbo bij MBO Amersfoort!

Ongeveer 70% van onze studenten kiest ervoor om door te studeren en vindt het prettig om de praktijkervaring te hebben van het mbo.

Veelgestelde vragen

Geen relevante vragen gevonden

Past een MHBO-opleiding bij jou?

We zijn ook eerlijk en realistisch. Door ervaring weten we dat een MHBO-opleiding niet bij iedereen past. Daarom nemen we met jou de tijd om samen te ontdekken of dit jouw plek is. Je hebt je eigen motivatie om te kiezen voor het sneller doorlopen van de opleiding. We horen het graag en gaan met je in gesprek om de opleiding op maat te maken. Ook wanneer je het einde nadert van de opleiding ondersteunen we je met het maken van de volgende stappen. Doorstuderen of toch werken? Jouw toekomst, jouw keuze.

Het verhaal van Rick

Weten welke MHBO-opleidingen er zijn?

De MHBO-opleidingen vallen onder de School voor Economie en Ondernemen en zitten samen onder één dak met het HU gebouw aan de Nieuwe Poort. Het is unieke dat we als mbo school zijn gevestigd in een hbo school. De School voor Economie en Ondernemen biedt de onderstaande MHBO-opleidingen aan:

Het verhaal van Noah

 

Personal coaching

Wil jij geen MHBO-opleiding volgen, maar wel na een mbo-opleiding bij ons doorstromen naar het hbo? Dat kan want onze personal coaches helpen jou graag bij deze begeleiding. Het coachen is een proces dat plaatsvindt in het examenjaar van je mbo-opleiding en doorloopt in het eerste jaar van je hbo-opleiding. Tijdens de coaching vinden er individuele coaching gesprekken plaats, waarbij je wordt ondersteund op diverse vlakken. Je kan altijd bij ons terecht met vragen tijdens ons (online) spreekuur. Zo maak jij de overstap naar het hbo gemakkelijker voor jezelf!

 

Opleiding Leerweg Niveau Duur School Startdatum
Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Audicien
Facilitair leidinggevende
Gastheer/gastvrouw
Kok
Manager / ondernemer horeca
Manager / ondernemer horeca Fasttrack
Manager / ondernemer horeca Tweetalig
Medewerker facilitaire dienstverlening
Operationeel manager (servicegerichte bedrijven)
Opticien
Orthopedisch schoentechnicus
Orthopedisch technicus
Schoenhersteller
Schoenhersteller ondernemer
Shoe developer
Tandtechnicus kroon- en brugwerk
Tandtechnicus prothese
Technisch oogheelkundig assistent
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Zelfstandig werkend kok

Veelgestelde vragen

Geen relevante vragen gevonden

Geïnteresseerd in de opleiding?