Met de opleiding coördinator beveiliging kun je overal aan de slag

Wil jij graag iets terugdoen voor de maatschappij, door deze veilig te houden en te beschermen? Dan zou de coördinator beveiliging opleiding van MBO Amersfoort goed bij jou kunnen passen. Je staat na het volgen van deze opleiding letterlijk met twee benen in de maatschappij. Op veel plaatsen is beveiliging of toezicht nodig, bijvoorbeeld bij bedrijven en winkels. Ook kun je daarna bij tal van instanties en bedrijven terecht, zoals banken, vliegvelden en (sport)evenementen. Kies dus zelf een bedrijf dat bij jou past. Gelukkig kun je tijdens deze opleiding je daar rustig voor gaan oriënteren.

Dit ben jij

Weet jij goed om te gaan met vertrouwelijke informatie? En ben je in staat om zelf het onderscheid te maken welke zaken voorrang krijgen? Heb jij een grote drang naar rechtvaardigheid? Ook komt het goed van pas als jij houdt van verantwoordelijk zijn en verantwoordelijkheden nemen, want dit is een uitdagende opleiding. Verder is het van belang dat je goed kalm kunt blijven en kan optreden tijdens stressvolle situaties. Ook regelmaat is niet vaak aan de orde tijdens dit werk, je hebt dan ook vaak te maken met onregelmatige werktijden. Dus kun jij goed samenwerken, is respect voor jou echt een key word? Dan zou deze opleiding: coördinator beveiliging, jou hart sneller doen laten kloppen.

Wil je alvast meer weten over vervolgopleidingen?

Coördinator beveiliging opleiding

Tijdens de opleiding coördinator beveiliging werk je aan je kennis, houding en vaardigheden als beveiliger. Ook je persoonlijke groei is een onderdeel waar genoeg aandacht aan wordt besteed. Sport komt ook aan bod tijdens de opleiding coördinator beveiliging. Het is namelijk van belang om een goede conditie op te bouwen en te werken aan je weerbaarheid. Ook het stuk leidinggeven komt terug tijdens deze opleiding. Jij stuurt namelijk de beveiligers op de werkvloer aan. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de beveiliging. Bij deze studie hoort natuurlijk ook een locatie. Wil je alvast een kijkje nemen op de Valutaboulevard?

Valutaboulevard

 

Leren versus praktijk

Eerst leren we je tijdens de opleiding coördinator beveiliging de basis van het beveiligen, wetskennis en theorie. We bouwen hier in de opleiding op voort en leren je hoe je het beveiligen organiseert en coördineert. De opleiding duurt drie jaar. Theorie en praktijk wisselen elkaar goed af. Tijdens de opleiding loop je per studiejaar ongeveer 300 uur stage bij het beveiligingsbedrijf van MBO Amersfoort en/of bij een extern beveiligingsbedrijf.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag over de opleiding coördinator beveiliging of over een ander onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact & route – School voor Veiligheid

Veelgestelde vragen

Geen relevante vragen gevonden

Geïnteresseerd in de opleiding?