Blog door: Tess Eelderink

Hotelschool Amersfoort - Skills - Tess Eelderink duikt

Tess Eelderink

Hoi! Ik ben Tess Eelderink, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit het verre Goor (Twente). Ik zit in het 1e jaar van de fasttrack opleiding Hospitality Entrepreneur/Manager, op de hotelschool. Ik heb bewust gekozen voor Hotelschool Amersfoort, omdat ik hier wel de kans kreeg om de Fasttrack opleiding te volgen. Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze! Ik reis elke dag bijna 2 uur heen en 2 uur terug en dit neemt veel van mijn vrije tijd in beslag. Echter besteed ik deze tijd nuttig door huiswerk te maken of de nodige uurtjes bij te slapen, want ja, ik ben natuurlijk wel een horecamens.

In mijn vrije tijd hou ik van actief bezig zijn. Reizen en de wereld zien, dat zijn mijn grootste hobby’s. Van een zomer werken in Frankrijk tot de kerstvakantie vieren in Thailand of 6 weken naar Brazilië. Op al deze plekken bekijk ik ook graag de onderwaterwereld. Ik heb namelijk mijn duikbrevet en probeer op al deze plekken te duiken. Verder ben ik opgegroeid in een echte paardenfamilie en samen met mijn opa verzorg ik al vanaf dat ik net kon lopen mijn en zijn paard(en). Mijn laatste grote hobby is stijldansen: ballroom en latin-american. Ik doe dit al 8 jaar en ik kan me hier helemaal in vinden. Ons hoogst behaalde resultaat was vorig jaar de titel Overijssels kampioen latin.

Op dit moment ben ik werkzaam als kelner bij Holland Casino in Enschede. Ik werk al enkele jaren in de horeca en heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Ik zie mijn toekomst zeker binnen deze branche, maar zal op den duur wel meer de management of boekhouding kant op willen.